Třetí narozeniny Meccamixu

Třetí narozeniny Meccamixu

07. 01. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jako již tradičně, koncem ledna slaví narozeniny nejúspěšnější a nejstarší pravidelná noc klubu Mecca – Meccamix. Jsou to již 3.roky, co Vás na Meccamixu každý měsíc seznamujeme s novými trendy, kluby a DJs z hlavního města taneční hudby, Londýna.
Od ledna dostává Meccamix ještě další rozměr - Beefeater Meccamix Drink ušitý speciálně pro tuto příležitost, který Vás potěší lahodnou chutí a překvapí přátelskou cenou. S kým jiným oslavit toto výročí než s miláčkem Meccamixu, s DJem Lee Daggerem. Lee je jedním z nejvytíženějších britských DJs, producentů a remixérů současnosti.

lee dagger

Zároveň je oficiálním rezidentem jednoho z nejprestižnějších londýnských klubů – PACHA LONDON. Pod pseudonymem Bimbo Jones živě koncertuje se svojí kapelou a vydává vlastní skladby. Lee Dagger tentokrát zahraje speciální narozeninový 4 hodinový set. Těšte se na klasický Leeho styl, který charakterizuje nesmírná rozmanitost a pestrost. Určitě to není jenom house music, ale barvitý karneval nejrůznějších zvuků a prvků z rocku, funky a známých vokálových skladeb. Sečteno podtrženo - neopakovatelný hudební zážitek a mejdan s rukama nad hlavou až do rána! Vystoupení podpoří rezidenti Meccamixu: nepřehlédnutelný showman – DJ Kuba Soucheck & mladá krev s plným kufrem hitů - DJ Marty Crow. Druhé pódium bude již tradičně patřit projektu Selectro ( selective & electro ), který reprezentují DJs Bon finix & Scar Coke. Projekt Selectro hudebně představuje pomalejší house s prvky electra a minimalu. Vašim očím budou lahodit půvabné Ibiza Diva tanečnice, originální Meccamix dekorace, videoprojekce & speciální světelná show.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MECCAMIX 3rd BIRTHDAY

Pátek 25. 1. 2008
Vstup: 290 Kč
Vystupují:
lee dagger, dj kuba soucheck, dj marty crow, djs bon finix & scar coke
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika