Mistr mixu Dj Marky na lednové Bushi

Mistr mixu Dj Marky na lednové Bushi

12. 01. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Na lednovou Bush zavítá legenda a pionýr světové dnb scény dj Marky! Umělec, který i ve svých požehnaných letech stále vládne tomu, co ho proslavilo a co ho charakterizuje nejlépe – skvělá hrací technika, charisma, maximální nasazení při hraní a oddanost svým fanouškům, pro které naservíroval nejeden světový hit.
Rodák z brazilského Sao Paula začínal za gramofony koncem 80. a začátkem 90. let, kdy si už tehdy vytvořil pověst chlapíka, který si za své mixování a originální scratching může v klidu napsat slovíčko „art“. Jeho sláva stoupala s tím, jak se jemu (a samozřejmě i ostatním djs) dařilo zpopularizovat tento relativně „nový“ styl hudby. V polovině 90. let vystupuje v pravidelné radio show a vede rezidenturu v klubu TOCO, který naplnilo každý víkend více jak 5000 lidí. V letech 1995, -96 a -99 získává v Brazílii ocenění DJ of the Year.

marky

Jeho album Brazilian Job bylo oceněno jako jedno z nejlepších drum´n´bassových poslední doby. Z jeho novější produkce je to např. CD In Rotation, na kterém se podílel také XRS (Xerxes) nebo novinka The Master Plan (2007).

Na své si přijdou i příznivci české dnb scény, kterou bude reprezentovat rezident dj Ghonzales, který si přizval trojici Brooklyn aka Juanita Juarez, Swordz (ifc crew, belgium) a Lulu Rulez (umerkura.cz). Chill out budou okupovat Kaplick a Saku z breakbeat.cz. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji (Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal) za 280czk + poplatky, na místě je vstupné 350czk.

play Stahuj Markyho záznam setu z BBC 1xtra

www.myspace.com/djmarkyinnerground
www.djmarky.uol.com.br
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH

Sobota 19. 1. 2008
Vstup: 280/350 Kč
Vystupují:
Dj Marky (innerground rec., brasil), resident dj ghonzales (roxy booking), guest djs: brooklyn aka juanita juarez, swordz (ifc crew, belgium), lulu rulez (umerkura.cz), chill out djs: kaplick & saku (breakbeat.cz)
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Dave
13. 01. 2008 | 20:31:38
+0 | -0
Tam bude asi narvano vid? :----/
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika