Arno Cost: Dnes určitě doražte!

Arno Cost: Dnes určitě doražte!

17. 01. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Před páteční Steam party v Retro Music Hall nám do redakce přišlel krátky rozhovor s headlinerem této party, Arno Costem. Mimo něj tu pro vás máme jednu praktickou informaci, kterou je časový line-up (druhá stage tentokrát nebude).
Ahoj Arno, jedeš hrát do České republiky poprvé, mohl by ses tedy krátce představit?
Ahoj, takže... jmenuju se Vadim, je mi 24 let a vystupuji pod pseudonymem Arno Cost. Mimo to taky spolu s N. Dorayem a P. de la Touche tvoříme projekt The Freshmakers. Nejčastěji mě můžete zastihnout v klubu Queen v Paříži, kde mám svoji rezidentní noc.

Vzpomeneš si na svoje hudební začátky?
Elektronickou hudbu jsem objevil ve dvanácti letech. Přes dance a eurodance jsem se postupně dostal k housu. Začínal jsem zhruba ve třinácti, kdy jsem se snažil oživit malé narozeninové večírky dvěma CD přehrávači propojenými přes mixpult. Koupil jsem pak dokonce i vlastní světla, ale nevím, jestli se tenkrát dalo skutečně mluvit o mixu. Naplno jsem se tomu začal věnovat tak před 3-4 lety. Cvičil jsem ve svém pokoji a vedle toho, abych vydělal nějaký peníze, tak jsem hrál na večírcích tenisového klubu, na svatbách atd., dneska to považuju za hodně vtipný :o)

arno cost

Co si Arno Cost poslechne v soukromí, když zrovna nehraje jako dj?
Rodiče mě naučily poslouchat klasiku a do dneška si rád pustím Beethovena nebo Bacha. Jinak vlastně poslouchám všechno – v mládi disco-funk (Abba, Cerrone, Boney M, Kool & the Gang, Donna Summer, Pointer Sisters), nepohrdnu i pop rockem (Radiohead, Beatles, The Doors, Queen, REM, Franz Ferdinand, Orange Blossom), jinak samozřejmě jsem oddaný houseu.

Co Tvoje první profi vystoupení?
Ve skutečnosti jsem plynule přešel ze soukromých večírků na veřejné party. Poprvé, kdy jsem hrál před opravdu hodně lidmi, bylo na slavnostní party jedné obchodní univerzity. Byl jsem hodně nervózní, ale nakonec se mi povedlo roztancovat 2000 lidí, a to byl můj sen! První angažmá jsem dostal potom ve Studiu 287, kde jsem strávil půl roku.

Jak chceš, aby na lidi působila tvoje hudební produkce?
Když dělám hudbu, tak se především snažím předat své emoce, tak jak je uvnitř cítím. Mám rád hodně melodie a melancholickou zvučnost a to je to, co se snažím integrovat do mé hudby.

Díky Arno za Tvůj čas a tešíme se v pátek!
Já taky děkuju a v pátek všichni doražte, těším se na vás.


Line-up:

22:00 – 23:30 - Raju
23:30 – 00:30 - Pete Walk
00:30 – 02:30 - Arno Cost
02:30 – 04:30 - Norman Doray
04:30 – 06:00 - Pete Walk
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STEAM

Pátek 18. 1. 2008
Vstup: Předprodej 100 Kč, místě do 23:00 za 150 kč, poté za 200 Kč
Vystupují:
Arno Cost, Norman Doray, Pete Walk, Raju
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika