DMA 07: Jak hlasoval Dj Agent

DMA 07: Jak hlasoval Dj Agent

20. 01. 2008  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (2)
Na podporu ankety, ale také ze zvědavosti, jsme rozjeli průzkum mezi osobnostmi taneční scény a ptali se jich, koho a z jakého důvodu volili letos v právě probíhající anketě O2 Dance Music Awards. Jako prvního tu máme Martina Nauše aka Dje Agenta a další budou den po dni seriálově následovat.
Jak dlouhodobě vnímáš anketu O2 Dance Music Awards?
Loni v novém kabátě, ale již předtím jsem ji vnímal. Netuším kolik let je to nazpět, ale od samého začátku.

Jak by měla vypadat ideální anketa taneční scény v ČR?
Já osobně bych do této ankety nezařazoval hiphopové festivaly, dje a podobně. Rovněž bych nedával do nominací festivaly, které jsou postaveny na jiné hudbě a taneční pódium je tam šasto jen do počtu.

A jak jsi hlasoval?
Ještě jsem nehlasoval, takže až teď

Český Dj - Agent, protože se sebou musím být každý den

Zahraniční Dj - Dj Rush. To je překvapení že? Neznám všechny dje osobně, ale z těch, které znám má Issah nejkrásnější srdce. Je v tom i osobní věc, moc mi pomohl, pomáhá a veří mi.

Česká skupina/projekt - jsem trochu mimo toto dění ač bych být neměl. Nemám už tak široký hudební přehled o české scéně jako před lety. Takže zůstávám věrný Ecstasy of St. Theresa. Osobnost Honzy Muchova a jeho hudební nadání je to, co ho posouvá vždy o krok před ostatní.

Zahraniční Dj/projekt - Recyver Dogs. Ač je pánům k padesátce síla jejich hudby je obrovská. Jsou to legendy se šedivými vlasy a jejich techno sound je aktuální až se to nechce věřit.

Český klub - Roxy . Jak jinak

Pravidelná klubová party - Ultima. Přece nemohu být nevěrný.

Halová party - Apokalypsa. Ač mám mnoho výhrad k fungování všech českých promotérů tanečních eventů, tedy i Dalina a spol., musím uznat, že trvalá úspěšnost této akce, kterou jsem mimochodem navštívil na několika jejich posledních pokračováních, je výsledkem kvalitní práce.

Open Air festival - Svojšice. Samozřejmě. Kus krásného života jsem strávil v tom údolí a nechal v něm mnoho sil a energie.

Promotér - Myslím že Martin Kučera se věnuje návštěvníkovi s největší péčí a snaží se pro něj připravit komfort a show, do kterých dává jednaznačně největší objem peněz ze všech českých promotérů.

www.dancemusicawards.cz
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
pawouk
23. 01. 2008 | 16:59:12
+0 | -0
co je na tom za ubohost?? asi se muj libi svuj styl nejvice, jinak by ho nehral, tak pro sebe i hlasuje...a dokaze si spocitat, ze byt vpredu i vyplati;)
hell
23. 01. 2008 | 12:26:32
+0 | -0

I AM back

docela ubohý hlasovat sám pro sebe????neeee???no tak to prostě chodí....nechodí.......Recyver Dogs..hmmm zní zajmavě...dovez....na ultimu..místo mísy sraček..
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika