Únorový CzechPoint zná svůj line-up

Únorový CzechPoint zná svůj line-up

21. 01. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) CzechPoint koncem loňského roku úspěšně završil první rok své existence a tak mu nic nebrání, aby nakousl rok druhý. I letos se tak dočkáte celkem 4 dalších vydání, na nichž se opět budete moci setkat s elitou naší domácí alternativní scény s mladými nadějnými tvářemi.

Příznačně datum pátek 22. 2. 2008 bude právě tím dnem, kdy se opět CzechPointu otevřou brány klubu Abaton, ve kterém tento mejdan našel své vlídné útočiště a kam si tak znovu budete moci alespoň na jeden večer zajít oddechnout od stresu, který se ve vás během týdne dozajista nahromadí. Čekat tam na vás bude další téměř pětadvacítka našich domácích djs v čele s některými opravdu vzácnými hosty.

CzechPointu vždy dominoval drum´n´bass, který své místo na hlavní scéně neopouští a věříme, že na tomto díle spíše trochu ostřejší line up určitě neurazí. Důkazem toho budiž už první jméno, dj Sayko, který byť ze vzdálené Ostravy, tak svým nekompromisním, energií a dynamikou nabitým junglem jest také v Praze všem dobře znám. I druhé jméno, dj Basstien, nebude určitě žádnou velkou neznámou a to nejen pro fandy známé bandy BassBeast, jejíž barvy zde bude hájit. Dj Neoto, jeho domovská stáj nese název Nano Sound a ten vás bude masírovat především temným jump upem, stejně tak jako v podobném duchu i dj Frock z pořádající Nextwave crew, který přidá ve svém setu i prvky reggae. Poněkud ostřejší nótu celého line upu této stage pak bude respektovat i jinak spíše liquidový dj Medik a nadějný mladý dj Conspira se svým temným neurofunkem dá celou akci do pohybu.

czechpoint

Jak už bylo předesláno, na tomto CzechPointu vystoupí hned několik velmi vážených hostů a je nám tedy velkým potěším, že na něm můžeme přivítat jednu z legend českého techna, Pavla Krejdla, kterého jistě netřeba blíže představovat a který si pro tento večer připraví speciální set ze 4 gramofonů a 2 mixpultů. V něm vystoupí se svým kamarádem, djem Čendou (projekt Detrik) a jejich společný tříhodinový set bude jistě patřit k vrcholům této stage i celého nadcházejícího CzechPointu. Energické techno a přesné mixy si do Abatonu přiveze i další ostřílený borec, dj Franke a line up zde jako vždy doplní dj team z pořádající Nextwave Production, djs: Wector, Zviry a Unit, aby vše bylo kompletní a připraveno pro kvalitní techno zážitek!

I na třetí scéně, kde prostě nemůže chybět psytrance se svou osobitou vizuální podporou, vás čeká skutečná lahůdka. Do Čech se totiž po studiích zvukového inženýrství na druhém konci světa ze Sydney vrátil i daleko za hranicemi naší rodné hroudy velmi úspěšný český producent Gappeq (Wirikuta Records), který aktuálně debutoval svým prvním CD „Speaker Seeker“ a jeho živé vystoupení bude každopádně ozdobou celého CzechPointu. Kromě djských setů od rezidentů této stage djane Lolly a dje Zboři, kteří si jako své hosty tentokrát pozvali dje Psylu a dje Genara, na vás zde bude čekat ale ještě jedno živé vystoupení a to v podání skupiny pod názvem Bantha, skupiny nadšenců, které spojuje společný zájem o tvorbu hudby a živá vystoupení v hned několika oblastech alternativní scény.

Zbývá už jen představit hosty čtvrté alternativní scény a jak už je na CzechPointu tradicí, tak zde vás opět čeká stylová obměna a po minimalu se tak ke slovu nyní dostává další pohodový hudební proud - house a progressive. Ten vám v průběhu celého večera budou servírovat z těch známých tváří Dan Cooley a ve společném setu duo pohodářů Face & Diome, z těch méně známých pak dj s řeckými kořeny Andreas TS a do Čech zpět se navrátivší dj Jirka M@gors. Nad ránem si pak ještě na chvilku z techno stage odskočí dj Wector, aby zahrál speciální hodinový funky house set a ukončil zde příjemně celou produkci.

Takže zde malá ochutnávka prvního letošního CzechPointu, která vás doufáme dostatečně navnadila a do Abatonu si cestu zase jednou najdete. Pokud už jste rozhodnuti, že ano, či o tom alespoň uvažujete, tak už od dnešního dne si můžete začít rezervovat vstupenky formou emailové rezervace na www.nwp.cz. Takto učiněná bezplatná rezervace vás k převzetí lístku nikterak nezavazuje a v případě zájmu ho budete mít pouze v Abatonu připravený u vstupu k vyzvednutí za pouhých 100 korun. O lístek si bude možno také zasoutěžit v několika soutěžích, které budou souběžně probíhat na některých webových stránkách mediálních partnerů akce, z nichž těmi hlavními jsou - www.techno.cz, www.poslouchej.net, www.drumandbass.cz a www.psytrance.cz. Závěrem už jen informace, že ani tentokrát nebudou chybět celkem 4 stylově odlišné warm upy, na kterých si budete moci zakoupit nejlevější lístek za speciální cenu 80 korun a poslechnout si některé z djs, které pak zahrají v Abatonu. Už brzy vás o konkrétních termínech všech těchto warm upů budeme informovat.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECHPOINT 6

Pátek 22. 2. 2008
Vstup: Předprodej a rezervace za 100 Kč
Vystupují:
Sayko, Neoto, Basstien, Frock, Medik, Conspira, Pavel Krejdl & Čenda aka Detrik, Franke, Zviry, Unit, Gappeq (Wirikuta Records), Bantha, Lolla, Zbořa, Psyla, Face & Diome, Dan Cooley, Andreas TS, Jirka M@gors, Wector
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika