Boriqua Tribez v rozhovoru

Boriqua Tribez v rozhovoru

23. 01. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Před nadcházející warm-up party k Apokalypse Electronic Carnival 7. února v klubu Perpetuum tu máme krátký rozhovor s headlinerem akce. Řeč byla především o warm-upu a také o nadcházející Apokalypse.
Ahoj Boriquo, jak se máš? Moje první otázka se bude samozřejmě týkat uplynulé Apokalypsy – jak se ti tato akce líbila? Splnila tvoje očekávání? A jak hodnotíš české publikum? Přece jenom to bylo tvé první vystoupení v Čechách, takže – jaké jsou tvé dojmy?
Ahoj! Mám se výborně :o) Právě jsem se vrátil z pravidelné lednové dovolené a chystám se vrhnout z plných sil na práci v novém roce. Apokalypsa byla úžasná, absolutně skvělá akce. Jak říkáš, byla to moje první návštěva České republiky a byl jsem moc mile překvapen. Na Apokalypse byla neopakovatelná atmosféra, výborná hudba a mimochodem také moc krásné holky :o)
 
Brzy vystoupíš na oficiální warm up party nadcházející Apokalypsy, a to v klubu Perpetuum v Brně. Je to menší, velmi útulný klub, spousta DJ’s si ho oblíbila – ať už díky příjemnému prostředí, lidem, nebo díky skvělé klubové atmosféře. Určitě to tedy bude něco jiného, než vystupovat před velkým davem na Apokalypse. Kde vystupuješ raději – na velkých akcích a festivalech, nebo v menších klubech, jako je třeba Perpetuum?
Nedělám mezi jednotlivými akcemi žádné rozdíly. Každá má svoje kouzlo, prostě něco do sebe. Velké akce bývají většinou velmi emotivním zážitkem, protože hrát pro tolik lidí a cítit tu atmosféru z davu je nádherné. V klubech bývá ale vždy daleko víc uvolněnější zábava, můžu se bavit s lidmi, tančit… Pro mě je důležité, aby se lidi bavili a užili si noc. Pak jsem spokojený :o)

boriqua tribez
 
Předchozí warm up k Apokalypse byl s Ianem Voidem, před tím jsme pozvali zase DJe Rushe. Obě akce se, myslím, moc povedly, prostě byl to ten správný „večírek“ :o)  Jak by měla podle tebe vypadat „ideální party“? Myslím tím co potřebuješ, aby i ty jsi se výborně bavil?
Nejsem moc náročný – stačí mi, když uvidím kolem sebe usměvavé lidi, bude hrát dobrá hudba, dám si něco k pití a budou tam nějaké sexy holky :o)
 
Po hudební stránce – jak se nám na warm upu představíš? Připravíš si něco
speciálního?
Určitě budu hrát to, co je pro mě myslím charakteristické – tedy dirty, tribal a funky techno. Také se můžete těšit na nějaké novinky z mé produkce, které teprve chystám vydat v tomto roce.
 
Jak jsi strávil Silvestr, hrál jsi někde? Jaké jsou tvé plány v roce 2008 a jak
celkově hodnotíš rok uplynulý?
Nový rok jsem přivítal jen s několika přáteli. Rok 2007 byl pro mě velmi náročný, řekl bych, že po pracovní stránce zatím asi nejzajímavější. Vydal jsem hodně desek, hrál jsem na mnoha akcích. V tomto roce se chci více zaměřit na hraní, protože jsem v první řadě DJ, pak producent. To ale neznamená, že nebudu vydávat žádné desky…Chystám například několik remixů pro Svena Wittekinda a Kaoze, nebo pro DJ Murphyho a Christiana Fischera.
A poslední otázka – musím se tě také zeptat, jak hodnotíš line up nadcházejícího dílu Apokalypsy Electronic Carnival (Eddie Halliwell, Joris Voorn, Pet Duo, Dejan Milicevic, D.A.V.E. The Drummer, Clodagh, Killswitch…)?
To je to, co se mi na konceptu celé Apokalypsy moc líbí – tedy že není stereotypní, co se týká stylů a žánrů – toho si važte!. Nabízí svému publiku velmi rozmanitý line up a hlavně mnoho kvalitních jmen. Eddie je výborný DJ, jeho banging show je skvělá, Joris Voorn představuje „mladou podobu“ detroit funk techna a samozřejmě milovníci tvrdšího soundu jistě ocení Pet Duo, nebo Killswitche. Bude to jistě opravdový elektronický karneval! Sakra, asi se přijedu podívat na Apokalypsu, v ten den mám volno! :o)
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WARM-UP APOKALYPSA

Čtvrtek 7. 2. 2008
Vystupují:
Boriqua Tribez, Jerry, Misa Salacova, Michal Poliak
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika