DMA 07: Jak hlasoval Aleš Bleha

DMA 07: Jak hlasoval Aleš Bleha

29. 01. 2008  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (1)
Serial NO 10. Na podporu české ankety elektronické a taneční hudby, ale také ze zvědavosti, jsme rozjeli průzkum mezi osobnostmi taneční scény a ptali se jich, koho a z jakého důvodu volili v letošní, právě probíhající anketě O2 Dance Music Awards. Zítra Weki Djs.
Jak dlouhodobě vnímáš anketu O2 Dance Music Awards?
Je dobře, že tady taková anketa je a že se v posledních letech stále zlepšuje. Myslím, že jde dobrým směrem, především díky tomu, že se mění principy hlasování směrem k osobnostem a lidem, kteří skutečně vědí. Dříve mi na DMA vadilo právě to populistické hlasování a s ním spojené podvádění dju...

Jak by měla vypadat ideální anketa taneční scény v ČR?
Podobně jako například Grammy nebo Mercury Price. Tady hlasuje porota, složená z osobností dané scény a vítězi anket jsou pak skutečně ti nejlepší na základně odborného posouzení, nikoliv populistického lidového hlasování. Lidi můžou na doplnění hlasovat v pár kategoriích.

Jak jsi letos hlasoval?

Český Dj: Home - Můj velký objev a tip na hvězdu budoucích let a zároveň jediný DJ, který
mě u nás loni skutečně bavil a dokázal, že techno lidí pořád baví.

Zahraniční Dj: Thomas Schumacher - Jeho set na Soundtropolis v Polsku byl setem, který mě loni bavil nejvíc že všech a Thomas mi dokázal, že jde tím nejlepším směrem.

Česká skupina/projekt: Midi Lidi - Dle mého jediná česká kapela současnosti, která je originální, dobrá a evropsky konkurence schopná. A pokud to zvládnou, čeká je dobrá
budoucnost.

Zahraniční Dj/projekt: Uncle - Po jejich konecertu na Meltu nemůžu jinak...

Český klub: Cross - Skvělý design, pohoda atmosféra a něco trochu osvěžujícího, jiného. A hlavně, žádní nabubřelí snobáci.

Pravidelná klubová party
Boom Bang Baby - Skvělý pokud něco parádního udělat, bohužel opět narazivší na
tupost Čechů.

Halová party - Transmission - Trance není zrovna můj styl, ale tahle party to dělá dobře.

Open Air festival: Summer Of Love - Sorry, nemůžu jinak, protože žádný jiný festival u nás jsem si tak dobře neužil.

Promotér: United Music - Kdo jiný u nás dokáže to co oni?

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

31. 01. 2008 | 22:18:16
+0 | -0

promoter roku

Musím reagovat na to, jak vsichni adorují United Music, že jsou to nejlepsi promoteři, delaji nejlepší party, davají navstěvnikovi nejvice atd. Ano, usporadali Sensation White, což byla nejlepší party tento rok u nas,ale je to jen import holandske party takže na tom se toho zase tolik zkazit nedalo, i kdyz uznavam,že to zvládli na jednicku:)

jejich další party,ale zase tak slavné nebyli-PvD byla dost podprůměrná akce zvlášt ve srovnání s party Michael Burian and friends, kdyz tady byl PvD v roce 2006 a Transmission byla sice výborně připravena,ale uplně bez atmosfery s divnýma lidma,co na ni přisli a kterých rozhodně nebylo tolik kolik jich UM po akci anoncovali. Navíc UM plati skoro všem dodavatelům pozdě a nechovaji se fer,ale to je věc kterou nikdo nevidi. Pro mě jsou promoteri roku G productions a Pink dot. Usporádali perfektni Machac, kterej byl spolecne se SOL vrcholem leta a mozna byl jeste o trosku lepsi nez SOL a hlavne uspořádali Tiesta, kterej celou Transmission strčil do kapsy. A Gabuv projekt Havana Tour de Bar stojí také za povšimnutí. 10 mejdanu po celé republice. Navíc jsou to jediní seriozní promotéři na celé taneční scéně v ČR. A je radost s nima spolupracovat narozdíl od UM.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika