Techno Terror zná headlinery

Techno Terror zná headlinery

03. 02. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Veľa sa rozprávalo o tom, že trenčiansky klub piano už „zomrel“. Opak je pravdou. Pripravuje sa na veľký „reset“, ktorý má podtitul Brain Damage. Určite rozmýšľate, prečo už štvrté pokračovanie jednej z najúspešnejších kluboviek na Slovensku s názvom Techno Terror dostalo takýto názov
Už hneď prvý Techno Terror, kde bol ako headliner Sven Wittekind nasadil vysokú latku. No náš zámer je akciu od akcie zlepšovať a zlepšovať. Preto sa snažíme robiť lineup stále silnejší. No dovolíme si povedať, že takto silný lineup v Piane ešte nebol.
Pripravili sme si pre vás hneď troch headlinerov:

Sme veľmi radi, že naše pozvanie prijal veľmi úspešný DJ a predovšetkým producent, ktorý pochádza z Francúzka. Má za sebou už nespočetne veľa vydaných vinylov na najúspešnejších hardtechno labeloch ako sú napr. Carnage, Working Pro, Crowbar či Artillery. Určite už všetci tušíte, že sa jedná o DJa s menom Greg Notill.

Dlho sme sa snažili dostať ho na Slovensko, no podarilo sa nám to až teraz. Svojimi trackmi, ako sú napríklad Warcraft, Live Is Pain, Fuck The Disco či Get the fuck out of my face si získal veľmi veľa fanúšikov a tieto tracky hral snáď každý hardtechno DJ. Dámy a páni, sme veľmi radi, že ako prvý vám na Slovensku môžeme predstaviť ikonu Poľského hardtechna: Dariusha Gee.

No stále sme si mysleli, že by sme vám mohli ponúknuť viac. Tak sa aj stane. Túto dvojicu sme doplnili ďalším Pánom producentom a to z Nemecka. Preslávil sa hlavne svojim trackom Darkness, ktorý pozná snáď každý kluber. Na mnohých akciách vystupoval so svojim kolegom Weichentechnikkom. Áno. Správne hádate. Je to sám pán Waldhaus.

Myslíme si, že toto je jasné vysvetlenie, prečo má Techno Terror 4 podtitul Brain Damage. Zároveň sme veľmi radi, že sa nám podarilo takýto lineup zostaviť. Ale stále to nie je všetko. Máme pre vás ďalšie prekvapenia, ktoré vás určite potešia. No myslím, že na dnes stačilo.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika