DMA Warm-up pokračuje v Plzni

DMA Warm-up pokračuje v Plzni

11. 02. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Po loňské zdařilé premiéře se i letos zastaví kolotoč Warm Up akcí na podporu ankety O2 Dance Music Awards v západočeské metropoli. A stejně jako loni se celá akce odehraje v plzeňském klubu PH+.
Celý večer zahájí brněnský DJ Shala, jeden z dvojice vítězů DJské soutěže, která probíhala v průběhu ledna na www.nubreed.cz. DJ Shala se na taneční scéně pohybuje od roku 2004 a mezi jeho úspěchy určitě musíme počítat vítězství v DJské soutěži vyhlášené serverem www.rave.cz, které mu vynes-lo hraní na brněnské Apokalypse, nebo 4. místo v kategorii objev roku v loňském ročníků O2 DMA. Shalův elektro minimalový sound bude jistě na rozjezd večera to pravé.

Následně se představí dvojice domácích DJs - první v řadě bude rezident akcí Moonlighting a tvůrce stejno-jmenného radiového pořadu, člen NUbreed.cz bookingu DJ Da Moon (myspace.com/martindamoon), které-ho vystřídá stále svěží rezident party Fresssh! DJ Diome, hájící barvy stáje Vivacity.

Celý večer pak uzavře druhý vítěz zmíněné soutěže, DJ Tommi Vega, který hud-bou ani vizáží nezapře svou inspiraci akcemi Plastique či Boom Bang Baby. V jeho setech najdete vše co vrže ... od elektra, syrového acidu až po rock. Těšte se na ranní kytarovky!

V průběhu party bude samozřejmě možné své favority podpořit on-line hlasováním a těšit se můžete i na stylové DMA dekorace.

Hlasuj a získej prodloužený víkend pro 2 v rekreačním středisku, poukázky od Dieslu, mobilní telefony, DJ-skou techniku a spousty dalších cen. Kompletní seznam cen najdeš na 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

O2 DMA WARM UP

Sobota 16. 2. 2008
Vstup: Do 23hod zdarma, poté 50 Kč
Vystupují:
Shala, Da Moon, Diome, Tommi Vega
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
O2 DMA Warm-Up 16.2. klub PH+ Plzeň
Tričko O2 DMA 2007, Klíčenka O2 DMA 2007
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika