Oficiální vyjádření pořadatele k Let it Roll

Oficiální vyjádření pořadatele k Let it Roll

18. 02. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (28)
Pořadatelé indoorové drum and bassové události Let it Roll zveřejnili oficiální vyjádření k akci. Dočtete se v něm například o návštěvnosti, problému s Toi Toi a také o pořizovaném videozáznamu. Nechybí ani informace o ztrátech a nálezech.
Zdroj: Letitroll.cz: V pátek proběhla patnáctá Let it Roll. Na akci dorazili všichni vystupující a 4000 fanoušků drum & bassu tak mohly slyšet Pendulum s MC Versem, Aphrodite, Ed Rushe, Shy FXe a další…

Na akci bylo pořizováno video, které určitě v nejbližší době budete moci vidět a připomenout si nezapomenutelný mejdan, kterým Let it Roll bezesporu byl. Fotky z akce můžete vidět třeba na dnb.cz nebo u Dravona.

Velmi nás mrzí fronty u vstupu a akreditací, ke kterým bohužel dochází na většině akcí takového rozsahu. Uvědomujeme si ale, že by šla situace vyřešil lépe a do budoucna se z tohoto nedostatku poučíme a zařídíme, aby se neopakoval.

Počet záchodů měl být dostačující, bohužel kvůli velké zimě nebyly využívány toalety venku, proto ty vevnitř nezvládly počet návštěvníků. Za kaluž v místnosti se záchody může technická závada, kterou způsobila nefunkční budka. Za tento nedostatek se omlouváme.

Postupně začínáme dávat dohromady seznam věcí, které byly na akci nalezeny popřípadě zůstaly nevyzvednuté v šatně. Během následujících hodin bychom měli zveřejnit jejich kompletní list.

forum
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LET IT ROLL

Pátek 15. 2. 2008
Vstup: 400 Kč do 23:00, poté 450 Kč
Vystupují:
Pendulum feat. MC Verse, Ed Rush, Aphrodite, Shy FX, Philip TBC, Katcha, Suki, Pixie, P.No, MCs Jacob, Nu.C, Tester (CA), Debaser (US), Lady Lite (BE), Peeni Walli, Irie Memba, Babylon Rocker, MCs Missy M, Misho (SK), Amdiez (FR), Coppa Stone (JM)
Další informace
28 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
miloš
27. 02. 2008 | 09:26:19
+0 | -0

vsetko bolo fajn :)

az na to, ze ma pri vstupe totalne rozdrtili cvoci, ktorí nechápali ze ked budu tlačit do celého davu, skor sa dnu nedostanu. Keby to bola len fronta pred vstupom, tak som ticho, ale toto bol doslova demoličny masaker.

Zachod som neriesil, hudba celkom dobra a ostatne negativa patria k tomu...
MTSH
26. 02. 2008 | 15:27:37
+0 | -0

vyjádření...

vyjádření...

Že se tahle akce organizátorům silně vymkla z ruky, to už všichni víme, ale co to proboha mělo bejt za vyjádření... tim tomu hoši dali korunu. Sorry že sme vás nechali stát 2 hodiny v mrazu, mrzí nás to a příště to snad bude lepší. Vyprodáno bylo už den předem, s jedním a ještě k tomu z poloviny uzavřeným vchodem bylo víc než jasné že to nemůže dopadnout jinak. Co mě ale fakt dožralo bylo že někdo může říct, sorry za osum toi toi budek uvnitř, nečekali sme že v půli února bude taková zima a doufali jsme že využijete i ty 3 toiky venku, tak to byl fakt gól. Je moc hezké že je to všechno tak moc mrzí, ale měli spíš napsat "moc nás mrzí že sme tu akci absolutně nezvládli, vy jste za ní museli zaplatit vstupné a že DJs na který ste se tak těšili byli sami tak zpruzelí, že nepředvedli ani průměrnej výkon a vy jste tak přišli o nezapomenutelný zážitek, na který ste se všichni tak těšili!" Což je teda sporné, protože pro mě tahlke L.I.R. nezapomenutelným zážitkem opravdu byla, škoda jen že ne v dobrém slova smyslu. Celý léto sem projezdil po různých akcích a vetšina z nich byla za směšné vstupné nebo dokonce zcela free a přesto na každé z těch akcí byl dostatek toalet a cisterna s pitnou vodou, tak nechápu proč takové podmínky nemohou být zajištěny i na akcích za takovéhle peníze. Kdyby šlo o začínající crew tak možná mávnu rukou, ale L.I.R. je snad dost velká a zaběhlá akce na to, aby byla zorganizována na odpovídající úrovni. A jejich vyjádření zní spíš jako poděkování za naplnění jejich pokladen, než uznání toho že tahle akce neměla s úrovní ostatních L.I.R. a jiných akcí podobného stylu bohužel nic společného. A tak nezbývá než doufat že další L.I.R. se vrátí do starých kolejí a organizátory jejich nedostatky nebudou muset tak strašně moc mrzet...
L.
24. 02. 2008 | 16:19:40
+0 | -0

2 alouax apod.

2 alouax a podobnym pitomcum... Proc porad hledama naky chyby a ne to dobre? Protoze to proste dobry nebylo! Kdyby to byla charita, tak ani neceknu, ale za 350,- at se jdou vycpat, cu****.
L.
24. 02. 2008 | 16:13:37
+0 | -0

mail na info@letitroll.cz

Zdravím,

rozhodl jsem se vám napsat názor na letošní LetItRoll. Nějak to pořád v sobě dusim, tak to musim někomu ventilovat ;-). Těšil jsem se, protože když jsem byl posledně na kolbence, tak se mi to opravdu líbilo. Ale z tohodle posledního mám hodně rozporuplný pocity. Přišli jsme něco kolem 12h s tím, že lístky máme z předprodeje, takže pohodička. O, ou. Už ani nevím jak jsme tam stáli dlouho, ale to nebyl problém, byl to totiž kardinální průser! Že vás to mrzí je hezký, ale já si myslim o vašich organizačních schopnostech svý. Další problém byl, že jsme vlítl dovnitř, já jsem navlíkání pásky zachytil, ale kámoš ne. A když tedy požádal o pásku, tak mu bylo řečeno, že musí jít ještě jednou ven, což ovšem byla naprostá kravina, když měl už utržený lístek. No fakt jsem nechápal, ale s agresivní obsluhou u vchodu jsme se nechtěli hádat. Takže byl uvězněný uvnitř až do odchodu. Zrovna hrál, tuším ShyFX (?). Nevím. Ale ať už je to jakýkoliv borec, příště bych ho za pult nepustil. Jo, něco tam dal, rozjel to a bum, náhlý konec (to fakt nesnáším, tohle když udělá třikrát, tak jdu radši na pivko). Po většinu doby něco honil pod pultem (...). Ostuda... Pendulum mi chuť teda napravili, to je pravda, ale fakt, že celkově tato akce byla průser, už bohužel nemohli dokázat vyvrátit. Navíc jejich vystoupení tedy, nic moc. Pódium prázdný, čekal jsem nějaký život. Asi jim byla zima, ale to byla všem (jasný, tohle jste ovlivnit nemohli a s tím jsme tam i šli). No kdybysme šli na dýzu, tak možná uděláme líp :-/. Nevydrželi jsme a ve 3h odešli...



Ačkoliv drumik miluju a líbí se mi i ten styl akce (továrna..). Bohužel jsem nějak došel k tomu, že to opravdu nestojí za to. Taky zkušenost.



L.

-----------------------



Jsem fakt nas*anej, dal bych za to tak 20,- za vstup.... Ale tak pro mlady blbce, ktery tech akci jeste za sebou moc nemaj to mohlo bejt ok.
Barushka
23. 02. 2008 | 17:01:24
+0 | -0

Petra

Myslim,ze organizatori to pochopili dostatecne..Nectu tady nic jinyho,nez kritiku...Takze je to dost jasny.. Penize si dala za hudbu a ne za luxusni WC. A myslim,ze se nehodi,abys me nebo kohokoliv prirovnavala k prasatum!!!
petra
23. 02. 2008 | 14:01:34
+0 | -0

Barushka

Pokud ti za 350,- staci takovyhle "komfort" v podobe chozeni na hajzl ven do mrazu -10, tak chapu, ze jsi spokojena. :-)))

Je videt, ze se ti nechtelo ani srat, ani jsi nemela kramy. To bys asi mozna nadavala taky. Prispevky jako je ten tvuj pak organizatory utvrzujou v tom, ze ma stale cenu delat akce pro cunata (jako jsi ty) a ne pro lidi (to jsou ti, co si stezuji)
Barushka
22. 02. 2008 | 00:24:11
+0 | -0

Co??

Paneboze co si porad stezujete?? Co delaj takovyhle citlivky na takovyhle akci? V tech srackach ste chodit nemuseli..Proc dalsich 3/4 lidi bylo schopnejch jit ven? Byla kosa,ale prdel nikomu venku neumrzla!! Byla to vyborna akce..:-) Uz se tesim na dalsi.. Hudba byla nej,nej..Fakt mazec. Diky Ti,SUKI:-)
Daveidenko
21. 02. 2008 | 23:11:53
+0 | -0

Souhlasim s Kaldou!

Přesně tak, jak píše Kalda... Akce supr, ale.... Když jsem tam přišel a zahlídl jsem tu frontu, co se vůbec nehla!!!! Po dvou hodinkách to vypadalo, že se konečně hýbe, kupodivu se mi nic neztratilo z kapes...:) Hajzly jsem neřešil, to mi bylo hned jasný, jak to bude, ale těch lidí?? Možná tam bylo 2 krát víc lidí, než je jenom kapacita tý blbý továrny... To už bylo trochu moc! Ať se zamyslí, lidi tam choděj se vyblbnout a poslechnout si dobrou muziku, ale pořád do sebe strkat a vylejvat si na sebe pivo, nebo cokoli jinýho, to neni ono... Tak snad příště.. Uvidíme:)
:-)
20. 02. 2008 | 23:01:03
+0 | -0

P.S.

Jo a samozrejme nemuzu opomenout i svetlou stranku veci a kredit... dotahl sem v jeden cas na jedno misto legendy ... jakkoliv muzete o aktualnosti nekterych interpretu polemizovat, tohle se nikomu nepovedlo
:-)
20. 02. 2008 | 22:56:03
+0 | -0
heh, dobra zprava :D mohli byt trochu sdilnejsi :)

ja to mam lehce z nadledu, bo jsem na LIT nebyl. Nekoupil jsem listek, protoze byly vyprodany, a predem bylo jasny, ze to dopadne takhle

Fotky z hajzlu byly jen neco navic, co jsem necekal. Praskla budka a vylity sracky a lidi brodici se ve chcanech je problem, ze kterej nemohli

Ze toiek bylo fakt malo, za to mohli. Sice na akcich nebyva dostatecny pocet zachodu, byva jich je malo (kolikrat i neni kam je dat), jde jen o to, ze jich nesmi byt extremne malo. Pokud tam bylo 4000 lidi a brali bysme 100 lidi na 1 zachod (hodně jsem to stahl) a kazdej tam pobyl 2 minuty (lidi tam byvaji dyl), tak se muzete jit vychcat jednou za vic jak tri hodky, coz je fakt spatne

Akreditace a vstupenky v jednom pro takovy kvanta lidi, kdyz je jasny, ze vsichni prijdou mezi 9 - 11? Heh :)

Toz snad to bude prispe lepsi :-)

LUCKA
20. 02. 2008 | 20:41:23
+0 | -0

4ALOUWAX

NEMYSLIS ZE PORADATELE MELI PRAVE ZAMEZIT TOMU ABY TA KAPACITA NEBYLA PREKROCENA NA NEUNOSNOU MIRU? REAKCE NA TVOU VETU: akce takovýhleho rázu a s takovym obsazenim prostě přiláká hromadu lidi a hromady lidí a hromady lidi vyprodukujou ještě větší hromady chcanek a bordelu celkově. HOLT PRACHY JSOU PRACHY..
Lucka
20. 02. 2008 | 20:35:33
+0 | -0
To je teda uroven, s preklepama a trochu fakujici, myslim ze lidi co tam byli by si zaslouzili vic!!

20. 02. 2008 | 15:38:51
+0 | -0

NEJAKCE-nejhur organizace

Vyjádření je trapná výmluva, blábol. Alouwax ty si sundej růžový brýle. Velká akce nemusí znamenat takový opruz. Akce byla supr, bezva hudba ale tady Heap/Peah na to kápnul. Je to bussines, standart se dá udržet. Tady prostě nezabezpečili WC, prodali víc lupenů a namastili si kapsy. Tohle odflákli to na tom nic nezmění. Každýmu kdo tam byl to musí být jasný i přes tenhle kec co nám předhodili. Howgh
IIIIII
20. 02. 2008 | 15:10:01
+0 | -0

2 KACHNA vs NEJLEPSI AKCE

NO TO MUSELA BEJT LIBOVA AKCE. ALE CO KDYBY SE NA PREPRODANE AKCI V NEVYHOVUJICIM PROSTORU NECO PRIHODILO? NEHODA, POŽÁR NEBO ZRANĚNĚNÍ.

MĚL SI SI KDE UMEJT RUCE PO TOM CE SES VYCHCAL? PRAVIDLA PŘECE PLATĚJ PRO VŠECHNY. JA TAKY V PRACI MUSIM DODRŽOVAT PRAVIDLA A ZÁKONY.

TAKY BY SIS ASI NEDAL GULÁŠ V HOSPODĚ, KDE VAŘÍ NĚJAKEJ TONDA CO NEDODRŽUJE HYGIENU. TO JE TAKY UNDERGROUD?. PŘECE TI TEN DOBREJ GULÁŠEK NEPOKAZÍ ŠPÍNA V LEDNICI KUCHAŘE.

JE TO NĚCO JINÝHO? ANI NE.

P.S. KOLIKRAT SIS PODAL ŠPEKA S NĚKYM KDO BYL CHCÁT JEN TAK VENKU (NEBO TŘEBA I V TOI TOI) A POTOM SI NEUMYL RUCE(PROTOŽE TŘEBA JEN NEMĚL KDE)?


20. 02. 2008 | 14:47:33
+0 | -0

Nejlepsi akce

Serte na zachody,mohli jste chodit ven. Byli jste na akci v tovarne a ne na plesev hotelu. Kdo nadava je lama. Nechat si znechutit takovou libovou akci takovyma kravinama. Nejlepsi drumec od zacatku do konce. Proste megalibovka. Jedna z nejlepsich co jsem zazil. Uz se tesim na dalsi. Diky SUKI ! :-)))
heap
20. 02. 2008 | 14:00:50
+0 | -0

paeh

Opet se budu opakovat, ale: Akce se tu delaji jak dlouho? Pres deset let? Kolikata to byla LIR? Patnacta? Opravdu mi chces tvrdit, ze to je omyl, novackovska chyba, z ktere se do proste pouci a ne snaha co nejvic usetrit resp. vydelat? Pokud ano, mysli si to dal, ja si myslim sve....

Proste lidi, co chodi na akce tak dlouho jako ja, maji nejaky standard, ktery od/na party ocekavaji....

Opravdu by ti neprislo na miste po cca 500 akcich stezovat si na to, ze OPET nekdo nedodrzel ani zakony podminky v poctech hajzlu?

Kurva lidi prece nejsou prasata, ne?

Ja proste rikam, ze tohle byla od poradatele prasarna a misto kvalitniho a omluvnyho vyjadreni s prip. navrhem slevy na 16. dil pro drzitele listku z teto akce ti oznami, ze jsi mel chodit chcat do -15 C a ze ti dodaj video, aby ses mohl kouknout znova na tu nezapomenutelnou party....to je podle me vysmech a nejvetsi ostuda.

Co si jinak me osoby tyce, ano, jsem kritickej. Ale to si kur, ze treba Dalin, kterymu jsem minule docela zanadaval na Aposku, udelal opatreni, aby uz nikdo takovej negativni report napsat nemohl = tezi toho vsichni navstevnici....

BTW - Proc myslis, ze u nekterych akci ten standard udrzet jde a u nekterejch ne??? Proc se nekteri promoteri stale nekolik let uci ze svych stejnych chyb porad dokola....promin, ale jsi trochu naivni. Akce jsou business. (i DNB) Nikdo (az na male vyjimky) to nedela z lasky k hudbe....
Lenka
20. 02. 2008 | 12:38:05
+0 | -0
Pro Achayo: kde děláte ten menší fest a na jakou hudbu je zaměřený? Letos v létě plánuju navštěvovat spíš menší akce;)
SNOW
20. 02. 2008 | 10:10:02
+0 | -0

ohlédnutí

Jak už zde bylo zmíněno i přes kolabs pořadatelů můžeme být rádi, že Suki byl na tolik akční že tuhle akci zorganizoval. Za to jsme mu vděčni. Jako kluk jsem neměl problém s hajzlíkama stačilo vyběhnout ven ke "stromečku", ale pohled na hajzlíky byl otřesný. A z lístkama taky nevychytaný byla spousta lidí co tam moc chtěli, ale už neměli šanci se tam dostat, málem jsem byl jeden z nich. Ale jinak super. Fronty na drinky jsem nějak neřešil vždy jsem čekal všeho všudy max. 5 minut. A music was good.

Malounko mě zklamal ED Rush například ve Svojšicích hrál o 100% lépe al e ušlo to A na pendulum nemám slov byli prostě super ze super peckama
kudlanka
20. 02. 2008 | 09:44:03
+0 | -0

toi toi

A co cekali? Ze se najednou udela z mínus 10 na +20???? V únoru? To taky nechápu, proč je vůbec dávali ven......
achayo
20. 02. 2008 | 08:08:41
+0 | -0

2 Kalda

Tak přesně tyhle normy jsem chtěl najít, mám je doma vytištěný z léta, kdy pořádáme menší fest a letos jsme se už toikám nevyhnuly, protože nám hygiena minule pohrozila. Je ale vtipný, že po nás jdou, když jsme na celé akci projeli několik tisíc a po týchle "profi akci" tichá tolerance? ble ble. Hrozný na tom je, že to není poprvé, pamatujete Aprhodite v Matrixu? A poslední harfu? Lidi prostě stejně příjdou a já se nedivím, taky vzdy jdu i kdyz uz přesně vím, jak to bude probíhat a bude mě to děsně štvát (p.s. Lupenů bylo prý prodáno daleko víc + pořádně naducanej guest list...:-). p.s.2. Trochu se z těch reakcí bojím, že kdyby někdo udělal pořádnou DnB akci třeba na výstavišti s "čistčím" soundem třeba od Hospitalu, tak snad hromada lidí z Chirany by prostě nešlo, protože by to nebylo dost undergroud rasta:-)

20. 02. 2008 | 06:01:01
+0 | -0

diky za let it roll

hele lidi já osobně uznávám že situace se záchodama nebyla zvládnutá a o ochrance u vchodu ani nemluvim, ale neni se co divit akce takovýhleho rázu a s takovym obsazenim prostě přiláká hromadu lidi a hromady lidí a hromady lidi vyprodukujou ještě větší hromady chcanek a bordelu celkově. To, že byla fronta na pivo tak to je bohužel normální snad na každý lepší akci kde jsem kdy byl. S tim se nedá nic dělat. Co vytýkám za sebe je, že jsem neviděl snad jedinej odpadkovej koš v celym areálu a všude se válel bordel po zemi. Ale nemůžete odsuzovat kvůli tomu přece celou akci. Hudebně to byla snad možná nejlepší akce, kterou jsem navštívil a pak tady čtu jenom hromadu nevděku k pořadatelum. Neřikám, že mě baví se neustále prodírat davem lidí a přetlačovat se s nima, ale už když řikali, že předprodej skončil, že už nejsou lístky tak bylo jasný, že s tim musíme počítat. Mrzí mě, že hledáte na tý akci hlavně chyby a nevezmete si z toho spíše to dobré. Myslim, že vlastně můžeme bejt rádi, že sem Suki takovouhle akci vůbec dohodil. Mohlo bejt hovno a mohli sme sedět v pátek na prdeli a čumět na telku jak bulici. No nic tak pište a já za sebe a za lidi co tato akce nadchla moc děkuju Sukimu a ostatním.
paeh
19. 02. 2008 | 23:39:00
+0 | -0

heap

Ty si taky voser :-) Ne že bych se zastával pořadatelů, ba na opak...ale již delší dobu koukám jaký máš reakce na mnoho akcí...pořadateleé se tě snaží furt jen okrádat :-)))
josef
19. 02. 2008 | 23:10:56
+0 | -0

HRŮŮŮZA

super, že tu byli Pendulum, super, ze tu byl Aphroidte, ale k cemu to bylo, kdyz tahle akce byla KATASTROFA!!!! Zacalo to venku u debilnich akreditaci a koncilo to chozenim ve sračkách.... Sory, ale v tomhle případe zlatej Abaton, jako to bylo minule...snaha se ceni, ale vocuď pocuď
heap
19. 02. 2008 | 22:24:10
+0 | -0
Tak to ja doufam, ze si poradatele bud namastili kapsu natolik, ze dalsi akce nebudou delat a nebo ze se lidi nasrali a na zadnou akci uz jim neprijdu. Tohle je ostuda nejvetsi. A to vyjadreni? To je no comment.

Docela by me zajimalo, kteri dementi tohle poradali. Ja je znat, tak jim za tohle normalne dam do huby. Protoze tohle je nejvetsi voser na lidi za nekolik let zpet...A nema to ani tu slusnost omluvit se...
Imp
19. 02. 2008 | 22:01:24
+0 | -0
Nevim co to tu všichni melete. Bylo to bezkonkurenčně jedna z nejlepších tanečních akcí na ktrý sem kdy byl at se tam dělo co se tam dělo. Doufám že je ty vaše žvásty pro příště neodradí a uspořádá se něco podobnýho brzy znova
blabla
19. 02. 2008 | 20:38:00
+0 | -0

tomu rikam vyjadreni k akci

:))))))))))))

19. 02. 2008 | 20:09:07
+0 | -0

co to je za blabol??

Koukam, ze se ke vsem problemum pani poradatele postavili opravdu celem!!!! Ostatne necekal jsem nic jineho. Oficialni vyjadreni je opravdu skoupe na slovo, x problemu nebylo ani zmineno(premrsteny pocet prodanych ticketu a tim nehorazne prekonana kapacita objektu Chirana, absolutne nezvladnuta akce ze strany bezpecnostni sluzby) a co se WC tyce, tak jsem si to zrovna progoogloval. Takze:počty

WC, mís a pisoirů na počty návštěvníků stanovuje ČSN 73 5305; tato zařízení je nutno zřídit v poměru 50 % mužů a 50 % žen. A nyni trochu poctu: na 50 zen musi byt 2 WC, kazdych dalsich 50 zen =1WC navic, na 100 muzu 1WC a jeden pisoar - kazdych dalsich 100 muzu = dalsi 1WC a jeden pisoar. Dam Vam domaci ukol..dejme tomu, ze je nekde 2000 zen a 2000 muzu. Kolik to je WC????? 12????????? ANI OMYLEM!!!!! Me vychazi cca 60 x WC A 20 x pisoar. Dekujem poradatelum za skvely blabol!!!!! A o dalsich problemech ani zminka!!! Mohu dale citovat asi tak deset predpisu z oblasti BOZP, ktere nebyly dodrzeny;)...a nebojte se, nejsem fizl....jen nespokojeny konzument
777
19. 02. 2008 | 19:27:15
+0 | -0
hmm tak to teda doufám že se pro příště poučej, ta fronta venku byla vážně peklo a v té zimmě!! dík ale už nikdy více...
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika