Začíná Red Bull Music Academy 2008

Začíná Red Bull Music Academy 2008

17. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Red Bull Music Academy je každoroční mezinárodní setkání hudebníků, producentů, hudebních fajnšmekrů, DJů i MCs, bez omezení věku, žánru, pohlaví, barvy pleti a zkušeností - jednoduše pro všechny, kteří se aktivně a s láskou věnují hudbě.
Aplikační fáze Akademie letos odstartovala 14. března a končí 5. května 2008. Pokud chceš získat další skills, poznat nové lidi s podobnými zájmy a ambicemi nebo se potkat s těmi, které znáš z etiket desek ve svém kufru, je tady tvá šance. Každý rok je z více než 2000 přihlášek z celého světa vybráno 60 talentovaných lidí do dvou14denních workshopů. Ty čekají přednášky světových legend, věnují se práci ve studiích pod vedením zkušených mistrů, hraní v klubech po vybraném městě a zábava na hotelu až do rána.

rbma

Předcházející Akademie se odehrávaly ve světových metropolích, kterým hudba není vzdálená. Města jako Dublin, Berlín, Londýn, New York, Kapské město, Řím, Seattle, Melbourne, Sao Paulo anebo Toronto už deset let hostí hudební nadšence z celého světa.

Kde budeme letos sbírat plody vašeho talentu? Tam, kde kluby světové úrovně zavírají až dlouho po poledni, kde se městský život snoubí s plážovou pohodou. Gaudí, Sónar, La Rambla, Ciudad de puta madre … Sí, mis compaňeros, letos se Red Bull Music Academy přesouvá do jedné z nejkreativnějších metropolí - Barcelony.

Samotné workshopy pak probíhají v těchto termínech:

• Term 1: 21. září – 3. října 2008
• Term 2: 12. října – 24. října 2008


Dost ale bylo řečí, pojď se přihlásit. Je to jednoduchá procedura. Nejdřív si musíš sehnat přihláškový formulář – najdeš ho na speciálním CDromu, který dostaneš ve svém DJ shopu nebo přímo od zástupců RBMA. Můžeš si ho taky stáhnout z webu (www.redbull.cz/redbullmusicacademy) nebo přímo na oficiálních stránkách www.redbullmusicacademy.com.

K vyplněnému dotazníku pak přiložíš CD se svým djským mixem nebo vlastní tvorbou. Neměj strach - kvalitní výběr hudby je tentokrát důležitější než precizní mixy. K CD přihodíš svoje 2 fotky a celý balíček odešleš do 5. května 2008 na adresu, která je uvedena na přihlášce - do centrály RBMA do Německa. Výsledky výběru se všichni dozví emailem v půlce července.

Už na to pečeš, protože Tě minule nevybrali? Zkus štěstí znovu! Pěkná řádka těch, kteří byli vybráni na druhý nebo až třetí pokus dosvědčí, že trpělivost se vyplácí!

Veškeré potřebné informace jsou k dispozici v češtině na www.redbull.cz/redbullmusicacademy, na procvičení angličtiny checkni www.redbullmusicacademy.com.

Kontakty:

www.redbull.cz/redbullmusicacademy
www.redbullmusicacademy.com
www.rbmaradio.com
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika