Páteční Rehab je za dveřmi

Páteční Rehab je za dveřmi

30. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Čas od času renomované módní značky přináší své nejnovější kolekce exkluzivně pro Rehab. Ne jinak tomu bude i v dubnu, kdy se Vám představí světoznámá značka spodního prádla CALVIN KLEIN z obchodu underwearshop.cz, která Vám zajisté dodá ten správný styl a sex appeal.
Nebude se jednat o jen tak ledajakou přehlídku, očekávejte skvělou módní a hudební show s pořádným nábojem erotiky a s ukázkou těch nejkrasnějších českých křivek v podání předních českých modelů a modelek. Nenechte si ujít tuto žhavou noc a přijďte i nějaké to sexy prádélko vyhrát! O hudební stránku párty se postará resident a spoluzakladatel párty Rehab DJ Nesquik. Za svou kariéru vystoupil po boku velkých tuzemských i zahraničních jmen a hrál v mnoha velkých klubech. Za jeho uměním stojí několikaletý trénink a vystoupování v zahraničí i po celé ČR. Těšit se můžete na dvou hodinovou strhující electro-houseovou tsunami show!

Dále uslyšíte uznávaného houseového veterána DJe Sly Antra pocházejícího z Manchesteru, který má své rezidentní noci v klubech na Ibize a kyperském letovisku Aya Napa. A v neposlední řadě se představí, vždy improvizjící, energický DJ Marty Crow, který vás rozhodně nenechá odpočinout ani na minutu! Druhá část rehabilitace proběhne již tradičně na spodní RnB stagi, kde se o vás postará projekt Platinum Soul v čele s nejvytíženějšími RnB a Hip hop párty DJs DJem Omarem a Abdulem 52, zakladateli první české RnB a Hip hop hitparády. A nemyslete si, tohle není chill out stage! Očekávejte ty nejnovější RnB, Reggaeton, Bhangra a hip hop klasiky. Naše sexy go go nurses, tradiční dekorace a specialní projekce Vám ukaží další z řad výhod párty Rehab! Resuscitace by nemohla být již více zábavná…
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CALVIN KLEIN UNDERWEAR PRESENTS REHAB

Pátek 4. 4. 2008
Vstup: do 23h. dívky vstup zdarma/190/VIP 390 Kč
Vystupují:
DJs: Nesquik, Sly Antro, Marty Crow, Omar a Abdul52
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika