Wehbba a Ian Void na Bubbles

Wehbba a Ian Void na Bubbles

31. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Tento díl se ponese v duchu myšlenky Electronic Connection, na kterém si pro vás pořadatelé nachystali tři stage nabité k prasknutí, kde si opět přijdou na své příznivci stylů jako techno, electro, trance, progressive či drumandbass a breakbeat.
I tentokrát se můžete těšit na skvělou atmosféru, která neodmyslitelně patří k párties v režii Bubbles teamu. Klasikou se již staly bublinkové stroje, sněhová děla, lasery, go-go tanečnice, dekorace a kadeřnický salón tunící zdarma vaši párty image a nově se o vaše pohodlí postará Big sitting Wegett Area, a kdo by se snad nedej bože nudil, bude připravena i GameZone :) Pozor, pro maximální pohodlí našich přespolních návštěvníků jsme nachystali Bubbles Express Bus, který bude vyrážet v den akce z Brna, přes Vyškov a Prostějov a ráno po téže trase zpět.

Electronic Connection stage:
Pro tuto stage jsme tentokráte zvolili dje, od kterých se dá čekat nevyčerpatelná energie, které ve vás probudí nekompromisní, bezmilostnou taneční explozi od začátku až do konce. Headlinerem této stage bude brazilský dj Wehbba, který momentálně patří mezi nejčinnější producenty světové taneční scény, jehož talentu si již všimla velká řádka uznávaných jmen po celém světě. V kombinaci s brazilskou hravostí a brilantní technikou mixu se můžeme těšit na funky-tech-electrovou jízdu, která i z těch největších dřev udělá přeborníky tanečního parketu.

A nyní přichází chvíle na odhalení  velkého objevu z maďarských nížin, dj Peppelina. Že vám tohle jméno nic neříká? Nejste sami. I my jsme tohle jméno slyšeli poprvé, když nám bylo nabídnuto, ale po poslechnutí několika jeho setů a desítek tracků, nám nezbývalo než smeknout a zajásat nad takovým objevem. Proto je nám velkou ctí tohoto dje dovézt k nám do ČR jako první, protože o tomhle djovi v budoucnosti dozajista ještě mnohokrát uslyšíte. Jeho styl se dá charakterizovat podobně jako u Wehbby funky-tech-electrová jízda s neuvěřitelně chytlavými melodiemi, vokálky a fenomenální energií všech jeho tracků. Podrobnější seznámení s tímto djem čekejte v blízké době.

O support těmto novým talentovaným tvářím se postará již legendární harcovník světových techno-kolbišť, dj který stojí u základů anglické taneční scény, na které se pohybuje přes 15let, zakladatel legendárních párty a labelu Geushky, na kterém mu vyšly techno-hymny ‘Dirty Bitch’ a ‘The Rascal’, dj který dokázal v ČR na akcích jako Summer of Love či Apokalypsa svým klasickým technem řízlým breakbeatovými pasážemi rozběsnit davy, dj kterého snad nemusíme ani představovat. Ano, je to dj Ian Void.

Rehab stage:
Na této stagi se definuje hudební styl jen těžko, každopádně se můžeme shodnout, že resident téhle stage, dj Wolscha, si jde přímočaře vlastní cestou proti nelítostné komerci. Již několikrát jste měli možnost na vlastní uši zažít, že skutečně nejde o žádný vtip. Podobný styl si razí i pražská akce REHAB, a proto jsme pro vás společně s jejím duchovním otcem djem Nesquikem nachystali noc, která se bude vymykat všem typickým konvencím. Současná scéna je nekompromisní, to víme, ale díky vám existuje reálná naděje na úspěch! Naši DJs, které jsme pro vás vybrali jsou nelítostní a přesně vědí, co je pro vás nejlepší. Čekají na vás také rehabilitační sestřičky za barem, kteří přesně ví, po čem vám bude nejlépe do skoku :o)

DnB Stoned Metro stage:

Ani na čarodějnické edici olomoucké party Bubbles nebude přirozeně chybět drumandbassová stage, tentokrát s přídomkem Stoned, kdo ví, ví :) . Po minulém headlinerovi z Prahy jsme se obrátili směrem severo-východ a podařilo se nám zajistit ostravskou dvoiku z dvoiky.troiky :) dje Yadela a Itema.

Yadel i Item se pohybují na scéně od roku 1999 a patří mezi zakládající členy legendárního ostravského sdružení dvoika.troika. Čarodějnický sabath je temná událost a stejný bude i zvuk na Stoned stagy. Yadel i Item se svou selekcí pohybují mezi neurofunkem a tech stepem. Item, podle mnohých osob na scéně dosud nedoceněný producent, zahraje celý set pouze svou originální produkci. Budete tak mít možnost slyšet nové i starší kousky z jeho dílny. Oba headlineři mají za sebou nespočet vystoupení v ČR i zahraničí po boku českých i světových dnb jmen. Yadel a Item nebudou samozřejmě jediní zástupci na dnb Stoned stagy. Podpoří je rezident Bubbles party dj Gotia ze Stoned Raiderz crew, který bude ladit náladu publika před příchodem hlavních hvězd. Těšit se můžete na svižný setík plný temné nálady, tak je jeho dobrým zvykem. Závěr večírku pak obstará dj Jamauba z Rebellions crew. Posledním hráčem je olomoucký breakbeatový skratcher Gasta, jehož turntablistické umění nemá v okolí konkurenci. Gasta celý večírek odstartuje a pokud máte breakbeat rádi, neměli byste si nechat jeho set ujít.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUBBLES

Středa 30. 4. 2008
Vstup: Předprodej 100 Kč, na místě 130 Kč
Vystupují:
Wehbba (Brazil), Ian Void (UK), Peppelino (Hun), Michal Poliak aka BB Mike, Nesquick, Danny May, Wolscha, Cordy, Oli_N, Hatori Hanso, Yadel, Item, Gotia, Gasta, Jamauba
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Bubbles - 30.4. Envelopa
2 x 1 vstup + 1 x vstup na Electronic Connection, 1 x vstup + 1 x vstup na EC, 1 x 2 vstupy, 2 x 1 vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika