Kaisersoze před Explosive Hall

Kaisersoze před Explosive Hall

06. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Dnes už u nás není klub nebo hala, ve které by Kaisersoze nehrál. Nebo, že by přeci jenom ještě nějaké místo zůstalo? Ano, o jednom víme. Explosive Hall se koná v Pavilonech G a H litoměřického výstaviště Zahrada Čech a tam Jirka ještě nebyl. Co na to Jirka vlastně?
Explosive Hall je zpět a neubrala nic ze svého kurzu. Opět nabízí 2 stage a opět složené pouze z českých (a jednoho slovenského a britského, hmm) jmen. Morebeat, Sayko, Philip TBC nebo Zdeno Stejskovic, Kaisersoze a Craig Hampson, to je jen pár třaskavých činitelů, kteří se postarají o zábavu na litoměřickém výstavišti Zahrada Čech.

Před necelým půl rokem proběhla úspěšně Explosive Hall Litoměřicemi a nechala za sebou spoustu spokojených lidí, kteří se již pár dní poté ptali: „Kdy bude další?“

Odpověď zní: pátek, 18. dubna 2008. Bude opět pavilon H patřit zlámaným beatům? Ano a pod jménem Drumandbass.cz stage nabídne DJs, kteří patří k absolutní české špičce ať už řádku let a nebo jen velmi krátce….

Samozřejmě, že je s pýchou vyjmenujeme. Nicméně bližší detaily ke každému jménu a tváři příjdou trochu později. Morebeat a Sayko za dvoika.troika, Philip TBC za shadowbox, talentovaný Rido a Beast 67 za zastřešující drumandbass.cz a supportující mafia crew E.l.m.i.s, Dino, P-Complex s MC Massta a Dave s MC Vojtaano.

I druhá stage umístěná v pavilonu G svůj program příliš nemění. Rovný beat bude vládnout těmto stěnám se jménem Poslouchej.net house&techno stage. Začne se pomaleji a skončí tak jak se sluší… rychle a tvrdě. Do housových vod vpluje Brit žijící u nás Craig Hampson a sekundovat mu bude lokální Mixmaster Shira. O přechod k technu se postará Pan Tau z Teplic, kterým není nikdo jiný než matador severočeské scény Quickie. Kaisersoze byl na line upu již minule, bohužel nemohl ze závažných rodinných důvodů dorazit, a tak jsme neváhali a znovu jej oslovili. Monotype, Paskvill a Kazuyoshi nejsou na Explosive Hall nováčky, a tak opravdovým překvapením bude jistě vystoupení slovenského Dje Zdena Stejskovice.

Změn doznal zvukový set-up. Značkou EAW osazené reproduktory a zesilovače zaujmou své místo v pavilonu H o výkonu 20kW a v pavilonu G 5kW. Tento zvuk si můžeme zřetelně pamatovat z parties v pardubickém L-ku a z letního festivalu Summer of Love.

Co vám zatím můžeme ještě prozradit? Chybět nebude ani VJ ani například fire-show. Tedy nejen pastvou pro uši, ale i pro oči bude dubnová Explosive Hall.

Areál litoměřického výstaviště Zahrada Čech se otevírá v 19:30 a úderem celé se v pavilonech rozezní první tóny. Vstupné je do 21.hodiny za 100,- a poté za 150,-.


Krátké interview


Jirka používá pro svá vystoupení 2 jména. Aleph a Kaisersoze. Aleph je spíše citlivý minimalista, kdežto Kaisersoze je technobijec. Na Explosive Hall Jirka představí ve svém vystoupení obě své tváře. Bude velmi zajímavé sledovat, zda-li se budou prát a nebo na sebe plynule navážou. Nejen na toto jsme se ptali…

kaisersoze

Oblibený zvuk a proč?
Hrdelní sípění mé feny, když ji "mučím", protože jen málo fen dokáže vydat takový vzdech.

Oblibene jidlo od mamky?
Těch je :) A co teprve od taťky...

Aleph nebo Kaisersoze? Kdo je silnější a kdo milejší?
Jak kdy. Někdy je jeden silnější než druhý a druhý zase milejší než první, ale jsou chvíle, kdy je ten první milejší než druhý a druhý naopak silnější než první.

Jaký byl pro tebe rok 2007?
V různých oblastech různě úspěšný, co se muziky týká, tak super, obecně to stálo za h...o, takže věřím, že to ten letošní jaksepatří napraví.

Co tušíš, že se stane v roce 2008?

Já moc tušení nemívám, ale doufám, že bude zajímavý na akce, které se chystají, že vyjde spousta dobré muziky, že s námi nespadne letadlo do Španělska, že se podaří další výlet do Londýna a že bude mír.

Co říkáš na Olympijské hry v Číně?

Slova klasika, pan Havla: "To jsou paradoxy".

Co se ti vybaví, když se řekne Orion Hall a rok 2000?
Vždycky, když se řekne Orion Hall, vybaví se mi nejlepší a dosud nepřekonaná série techno festivalů v ČR, ale hlavně se mi vybaví jiné datum a to 17.10.2008, kdy se v Brně uskuteční další pokračování Orion Hall se skutečně hvězdným line-upem, jako vždy v minulosti.

Zaznamenali jsme tvůj pokus o návrat k vlasaté části obyvatelstva. Jak to probíhalo?
Probíhalo to pomalu, moc se mi to nelíbilo, proto pokus-omyl skončil, ale hlavně to není vůbec důležité :)

V Pavilonu G jsi hrál zatím jen v Brně, že? Ten u nás je menší, ale neméně třaskavý. Co chystáš za nálož?
Já jsem si zatím nic moc nechystal, v současné době muziku nakupuji a poslouchám mnohem víc soustředěněji a rozvážněji, takže si pořizuji opravdu málo nových desek, ale zato hodně (podle mého názoru) kvalitní hudbu a tou se budu snažit pobavit.

... a jako obvykle... nějaké to lidové moudro a nebo vzkaz Otce Furata na závěr?
Let´s go outside.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EXPLOSIVE HALL

Pátek 18. 4. 2008
Vstup: 100 Kč do 21hod, poté 150 Kč
Vystupují:
Morebeat, Sayko, Philip TBC, Rido, Beast67, Dave & Vojtaano, Dino, E.l.m.i.s, P-Komplex & MC Massta, Kaisersoze, Craig Hampson, Zdeno Stejskovic, Monotype, Pan Tau aka Quickie, MixmasterShira, Paskvil, Kazuyoshi, Motive
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika