Skyline pokřtí album ve Velkém sálu Lucerny

Skyline pokřtí album ve Velkém sálu Lucerny

15. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po vydání svého čtvrtého alba Escapism a DVD se záznamem z koncertu se elektronická skupina Skyline vydává na produkčně největší turné ve své historii.
Koncerty „t-music Skyline tour“ po prostorech v sedmi velkých městech, mezi kterými nechybí ani velký sál pražské Lucerny nebo brněnské Semilasso, nabídnou speciální scénu, mnoho překvapení, dárků a nízké vstupné.

Pro každý jednotlivý koncert si členové Skyline vybrali předkapelu ze serveru Stage.cz, v Praze zahrají hned dvě. Všechny oslovené kapely přijaly nabídku zahrát si v zaplněném klubu a využít silnou mediální kampaň k turné pro svoji propagaci. Jména těchto předkapel jsou:

8.4. Brno (Semilasso) - Bullerbyne
9.4. Olomouc (U klub) - Dorian Gray´s Prostitutes
12.4. Ostrava (Fabric) - Apatheia
15.4. Plzeň (Šeříková) - Scissorhands
16.4. Pardubice (Žlutý Pes) - Chocolate Jesus
17.4. Praha (Lucerna velký sál) - Le Pneumatiq a Sunflower Caravan
23.4. Č. Budějovice (Bazilika) - Banana Zeros

Speciálně připravené scéně, vycházející z natáčení DVD, budou dominovat dvě projekční plochy, které na velkých pódiích doplnění o širokoúhlá LED obrazovka mezi nimi. To ve spojení s unikátní světelnou show, kvalitním ozvučením a energickou pódiovou show dvou MCs a charismatické zpěvačky nabídne neobvyklý koncertní zážitek. V této vizuální části samozřejmě nebudou chybět motivy doprovázející nové album a další nejmodernější efekty.

Jak vypadala scéna koncertu zaznamenaného pro DVD je k vidění na www.stage.cz/skyline, kde jsou také k poslechnutí první dvě skladby z alba Escapism včetně pilotního singlu Escape. Celé album pak bude dispozici v internetovém obchodě t-music PLAY!.

Na návštěvníky koncertů navíc čeká kromě jedinečných koncertů řada bonusů. Budou si moci stáhnout přes bluetooth tapety turné, ringtóny nové skladby Skyline, nechat se vyfotit mobilem a nebo zakoupit zvýhodněné vstupenky na festival Rock for People, se kterým jsou skupina i t-music propojeni. Na odchod si návštěvníci odnesou plakáty nebo unikátní 3D samolepky tour.

Příjemná je i výše vstupného, která bude 120 Kč ve všech městech „t-music Skyline tour“ kromě Prahy, kde cena bude 150 Kč. To však neplatí pro uživatele tarifu "Bav se", kteří mají možnost vstupu zdarma.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SKYLINE - KŘEST ALBA ESCAPISM

Čtvrtek 17. 4. 2008
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Skyline (křest alba), Le Pneumatiq a Sunflower Caravan
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika