Druhá stage na Get Punked

Druhá stage na Get Punked

16. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Již za dva týdny se bude vítat jaro a středeční noc 30. dubna svede před státním svátkem nejednoho k oslavám. Každý příznivce kvalitního britského drum & bassu má tento den šanci po čtyřech letech slyšet legendární ikonu Nicky Blackmarketa na druhé Get Punked v Abatonu.
Druhá stage nabídne fanouškům reggae a dancehallu také DJe světového formátu. Raggamuffinwhieman, který k těmto stylům přidává i soca, hiphop, r´n´b a nebo raggajungle, se do hudby zapálil při pobytu na Jamajce a ani poté doma v Belgii nezměnil svůj životní rytmus, který určují takty. Účast na Red Bull Music Academy v roce 2002 ho nakopla k dalšímu zdokonalování hraní, MCingu i k organizování parties a za jeho odhodlanost se mu dostalo již mnoho prestižních ocenění.

DJ K z Kanady do povědomí vstoupil vydáním tracku Championz na N2O Records, který se stal hymnou a otevřel tak mladému hudebníkovi cestu k založení dnes velmi ceněné značky Killa Records. Jeho specifické amen breaky a nezaměnitelné basy si získaly DJs na všech kontinentech a patří tak k nejhranějším producentům undergroundovějších polámanin.

Bohatý český support se na raggajungleové stagi přihlásí o slovo ve složení Basstien, Rich, DaDa, Anus, Medis & Rolnik.

Vstupenky lze zakoupit v obvyklých předprodejích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal, TSP Records (Školská 26) a Maximum Underground (Jilská 22) za cenu 100 Kč (plus poplatky předprodejce) nebo bez poplatku v Growshopu (Bořivojova 95). Cena lístku na místě bude 150 Kč.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GET PUNKED

Středa 30. 4. 2008
Vstup: Předprodej 100 Kč, na místě 150 Kč
Vystupují:
Nicky Blackmarket (UK), Sense (UK), Anakin, Wash!, Katcha, K (CA), Raggamufin Whiteman (BE), Basstien & Rich, DaDa, Anus & Medis & Rolnik
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika