CzechPoint 7 s mimořádným line-upem

CzechPoint 7 s mimořádným line-upem

17. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Další festivalové léto už nám nedočkavě klepe na dveře a než se ty otevřou zcela dokořán, zaostřeme ještě společně svůj zrak na jarní vydání multižánrového mejdanu CzechPoint, který se s končící klubovou sezónou bude loučit mimořádně zajímavým a našlapaným line upem.

Speciální díl tohoto oblíbeného, klubového festivalu se uskuteční na tradičním místě v klubu Abaton a datum, které si už znamenejte do svých kalících diářů, tím je pátek 16.5.2008.

Protože CzechPoint chce být akcí s alternativou pro všechny jeho návštěvníky, nabídne opět celkem čtyři stylově různorodé stage, a protože se nebojí experimentovat, můžete čekat řadu změn. Ta hlavní se udává už v samotném obsazení jednotlivých hudebních scén. Krom elity a mladých, neokoukaných tváří českého djingu na nich mimořádně vystoupí i několik vzácných, zahraničních hostů a zbystřit by tak teď měli především ti, které ze židle zvedá hlavně klubové techno, jeho o poznání drsnější bráška free tekno a pamatováno bylo i na zlámané rytmy drum´n´bass a pohodové reggaečko.

czechpoint

Hlavní pódium patřilo mimo premiérového dílu akce vždy drum´n´bassu. Toho je teď ale všude jako hub po dešti, a tak nastal ten správný čas na změnu! Do horních pater klubu se proto vrací klubové techno a jeho obsazení bude opravdovou lahůdkou pro všechny zaryté technaře. Pozvání totiž přijali vzácní hosté, celosvětově uznávaný, slovenský dj a producent Toky a v Anglii žijící, český producent Kwaczo, který s sebou přiveze svůj energií nabitý live act. Silný český support pak obstarají nerozluční jablonečáci Daho & Ginger a djs:Deepdance, Unit a Sidecar, který si to rozdá se Zvirym.

Drum´n´bass se tentokrát přesouvá o patro níž a z města perníku do Prahy zavítá další česká, producentská naděje Denius. Z jiného koutu naší rodné hroudy, ze vzdálené Olomouce přijde ukázat, jak se lámou beaty na Moravě, Dj Shede a jak skvěle funguje propojení drum´n´bassu s reggae předvede Dj Frock. Pestrost line upu podpoří ještě djs: Freakox, Meela a Dope.

Novinkou, kterou nelze přehlédnout a přeslechnout bude obzvlášť ostře nabitá free tekno / acid breaková stage. Rychlost BPM na ní bude udávat a šetřit určitě nebude partička z Prosex sound crew, djs: Q-bass, Sherpa a Smelich, za uskupení Space Patrol duo Ada & Ascha a doplní je Dj Dobitek a Dr. Kohes.    

Malá sonda do hloubi clubberovy duše ukázala, že nejvíce si na poslední chill out scéně přejte mít reggae. Máte ho mít...A to ne ledajaké! Do parády si ho totiž vzala bandička z Jah Atom, djs Amato & Dreadysmile a těšit se můžete na jejich vzácné hosty, v Praze žijící, populární, slovenské duo Misho & Mino z partičky Waddup, africkými rytmy pobaví dj Ross the Boss a vokální support obstarají hned tři kvalitní MCs - Turner z USA, Leevi z Namimbie a bývalá vokalistka skupiny Švihadlo Lady Black, která v současné době spolupracuje na mnoha významných domácích i zahraničních projektech.

Tak už víte, kam budou směřovat Vaše kroky v pátek 16. května? Pokud dostatečně nažhaveni předcházejícími řádky, tak pro další info mrkněte na oficiální web Nextwave Production, která za tím vším za velké podpory hlavních partnerů akce – Techno.cz, Poslouchej.net, Rádia 1 a Sety.cz stojí. Na těchto stránkách najdete veškeré podrobné info k akci, rozhovory s djs a jejich podrobné profily, exkluzivní sety ke stažení, soutěže o volné vstupy a výhradně na www.nwp.cz možnost bezplatně si zarezervovat lístek za lidových 100 kurun. Je snad ale i to moc? Pak přijďte na jeden ze tří připravovaných warm upů, na kterém si mimo šance poslechnout si některé z djs, kteří pak budou hrát i v Abatonu, budete mít možnost pořídit lístek za speciální, warm upovou cenu 80 korun. Všechny tři warm upy se budou konat během víkendu od 9. do 10. května a bližší info o nich již brzo na www.nwp.cz a partnerských webech.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECHPOINT 7

Pátek 16. 5. 2008
Vstup: 100/150/180 Kč
Vystupují:
1st "Techno.cz" Techno stage - Toky, Kwaczo /live/, Daho & Ginger, Deepdance, Sidecar vs. Zviry, Unit. 2nd "Poslouchej.net" Drum´n´Bass stage - Denius, Shede, Freakox, Frock, Dope, Meela. 3rd "Sety.cz" Tekno/acid/breakz stage - Q-bass /live/, Sherpa, Smelich, Dobitek, Ada & Ascha aka Space Patrol, Dr. Kohes. 4th "Rádio 1" Reggae stage - Misho & Mino, Ross the Boss, Jah Atom, MC Turner, MC Leevi, MC Lady Black.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika