Fabric oslaví své osmé narozeniny

Fabric oslaví své osmé narozeniny

29. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klubová událost roku na Moravě se nezadržitelně blíží. 8.Narozeniny klubu Fabric, který je nedílnou součástí české taneční špičky vypuknou 16. května. Line-up klub složil z obdivuhodných 23 zahraničních a českých djs.
Mimo hudební obsazení, o kterým si povíme níže, se můžete těšit na skvělou show zahrnující tradičně skvělý sound, uvidíte výkonné LED moduly, kterým se říká „blindery“, barevný 3mW laser a hlavní atrakcí bude kryogenní show, která bude mít v českém klubu premiéru. Tuhle mrazivou, euforickou show, můžete vidět třeba na slunné Ibize v klubu Amnesia a dne 16.5. se můžete nechat „zmrazit“ i ve Fabricu.

Hlavní hvězdou narozenin bude italský Jose Amnesia, dlouholetý, vynikající producent a dj, který se proslavil především spoluprací s americkou zpěvačkou Jeniffer Rene. Hity jako Heaven Drops, Louder (feat.Jeniffer Rene), Wouldn´t Change A Thing (feat.Jeniffer Rene), Closer a horkou novinku, která se stala rázem světovou bombou Follow Me se Jose dostal do podvědomí nejen clubberů, ale i běžných posluchačů světových rádií.

Jose těží z bohaté spolupráce s Markusem Schulzem, resp. Blake Jarell, Binary Finarry, Santiago Nino atd. Kvalitu jeho tvorby dokazuje fakt, že je hrají téměř všichni tzv. 4/4 djs (house, progressive, trance) a vyjmenovat je vhodné jména jako Armin van Buuren, Paul van Dyk, Deep Dish, Paul Oakenfold atd, atd. Právě u labela Paul van Dyka (Vandit) vyšlo mr.Amnesiovi 5 tracků, mezi nimi i zmiňovaný „Follow Me“.

Dalším, vzácným hostem narozenin klubu bude djane Lucca a Felipe, kterého na Technominimal stage doplní americký, talentovaný dj Dino G z Chicaga. Vraťme se ale na Main stage, kde se ve skvělé formě představí Dj Loutka, dále kolega Joseho Amnesii, Emanuelle Marzolini, představující italský trance sound, zapomenout nesmíme na rezidenty klubu Martina Grednera, Romana Hydea, kteří si na své pódia chystají mnoho novinek ze své oblasti.

Tím ovšem výčet jmen, která jsou zárukou skvělé zábavy nekončí, neboť v akci uvidíte a uslyšíte dj´s Jerry, Kaisersoze, Jet Fever, Ringo, Robiq, Danny May, Michael K, PK, kvinteto FG Suckers Crew a tím posledním bude talent Marco Biary.

Aby si na své přisly také Vaše chuťové buňky, bude připaven tradiční ovocný a čokoládový bar, půvabné Fabric go-go dancers, chybět nebude Fabric párty stan a do víru párty Vás vtáhnou narozeninové dekorace. Stejně jako minulý rok se do davu vmísí Sensation White Promo Team, který si připravuje dostatečný počet Sensation White deodorantů a informací o této párty.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

8. NAROZENINY FABRICU

Pátek 16. 5. 2008
Vystupují:
Jose Amnesia, Lucca, Felipe, Dino G, Loutka, Emanuelle Marzolini, Martin Gredner, Roman Hyde, Jerry, Kaisersoze, Jet Fever, Ringo, Robiq, Danny May, Michael K, PK, kvinteto FG Suckers Crew, Marco Biary.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
8. narozeniny Fabricu - 16.5. Fabric
6 x vstup + 2 balíčky, které věnovala společnost Titty Twister zahrnující trika a kšiltovky
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika