D-Bridge: Na nás navázali Pendulum

D-Bridge: Na nás navázali Pendulum

21. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Bad Company platili na přelomu tisíciletí za největší dnb hvězdy a postarali se o nezastupitelné obohacení tohoto stylu. Po rozpadu se každý ze členů zaměřil na vlastní projekt a zatím poslední, kdo aktuálně představil výsledek svého sólového snažení, byl D-Bridge. Své nové album The Gemini Principle přijede představit na Take Control.
Před několika málo dny jsi vydal debutové album The Gemini Principle. Jaký je to pocit?
Trvalo mi strašně moc dlouho, než jsem se dostal tam, kde jsem chtěl vždycky ve spojitosti s hudbou být, a tohle album je takovým vyvrcholením mých snů, které mě doprovázely už možná 8 let. Takže vidět ho konečně dokončené a vydané je skutečná úleva a maximální požitek.

Můžeš porovnat pocity z prvního alba Bad Company s tím, jak vnímáš své debutové album?
Rozhodně si to více užívám! Ať už z hudebního hlediska, tak i při tom, když si prohlížím obal desky…

Je pro tebe éra Bad Company definitivně uzavřena nebo na ní stále rád vzpomínáš, mluvíš o ní a třeba si i poslechneš staré pecky?

Je to cenná část mojí minulosti, ano, ale je to prostě minulost, ve které se mi nepovedlo naplnit vše, co jsem od muziky chtěl. Teď se soustředím na radost z každého nového tracku a spolupráce, takže rozhodně neposlouchám svoje staré tracky: nechci jimi být svázaný a ovlivněný.

d-bridge

Když mluvíš o spolupráci: s kým si ji užíváš nejvíc?
Rozhodně s Instra:mental. Tito pánové to mají v sobě, v jejich muzice je cítit, že do ní dávají to nejlepší ze sebe a výsledkem je dokonalá originalita a krása.

Není pochyb o tom, že jste diktovali směr drum & bassu na přelomu tisíciletí. Kdo si myslíš, ze je momentálně nejvíc top – řekněme, takový váš nástupce?
Těžko říct, ale myslím, že tam, kde jsme jako parta skončili, na nás navázali Pendulum.

A jsi šťastnější jako sólový producent?
O hodně víc šťastnější, není nic lepšího než být svým vlastním pánem! Těší mě, že můžu vést svůj vlastní label a rozvíjet ho podle sebe. Sólová dráha mi navíc pomohla získat větší sebedůvěru.

V pátek zahraješ na Take Control společně s Breakem. Spousta z nás o něm míní, že je génius. Co si myslíš Ty?
To samé. Break je talentovaný, maximálně plodný producent a já v něm vidím budoucnost této scény.

S Breakem jsi už spolupracoval na skladbách Standing Room Only a Galleon, na kterých se podíleli ale i další mistři. Neplánujete udělat něco jen sami dva?
Tyto dva tracky vznikly dost spontánně a s Breakem jsme zatím nic neplánovali… Jsem si ale jistý, že jednoho dne se od nás společného tracku dočkáte.

Můžeš popsat svůj momentální "DJ sound"? Můžeme od Tebe čekat podobnou vibe jako například tu, kterou jsi prezentoval ve Studiovém mixu pro ATM nebo něco jiného?
Snažím se hrát tu nejlepší muziku, kterou tato scéna dokáže nabídnout a nikdy jsem se nestylizoval tak, aby mě nějaký určitý zvuk reprezentoval. Důkazem je to, že pravidelně hraju na nocích se širokým záběrem, ať už to jsou Swerve, party Renegade Hardware, Therapy Session a nebo Ram night. Čekejte opravdu kvalitní muziku, to je vše, co k tomu mohu říci.

A těšíš se na české publikum?
Strašně moc a věřím, že i lidé v Čechách se těší na mě.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TAKE CONTROL

Pátek 23. 5. 2008
Vstup: Předprodej 100/150 Kč, na místě 200 Kč
Vystupují:
D-Bridge (UK), Break (UK), Koogi, Kubatko, IM Cyber, Braun, Lukas Hulan Fatty M.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika