Časový plán a praktické info na Sensation White

Časový plán a praktické info na Sensation White

27. 05. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Prosíme, pozorně si přečtěte všechny uvedené rady a pokyny, a snažte se je během akce respektovat. Na Sensation platí jiné podmínky než při koncertech či sportovních akcích, proto doporučujeme, aby se s těmito informacemi seznámili i pravidelní návštěvníci O2 Areny.
Časový plán:

19.00 Otevření vstupních koridorů (pohyb pouze na chodbách v 1. patře)
20:00 Otevření hlavního sálu (možný vstup na tribuny a plochu)
21:30 Začátek - zahájení show, první Dj
01:30 - 02:00 Megamix
06:00 Konec

Doporučujeme dostavit se do O2 Areny do 21:30 hodin, kdy se zahájí Sensation show. Na místě budou v pokladnách O2 Areny v prodeji pouze vstupenky Deluxe. Při vstupu do O2 Areny použijte vstupní severní stranu (od metra Českomoravská). Pozorně si přečtěte další pokyny uvedené na vstupence.

Pro parkování lze použít placená parkoviště, která se nachází před a v okolí Sazka Arény (300 Kč za auto). Tato parkoviště jsou provozována několika společnostmi a promotér nemá šanci ovlivnit cenu za parkování. Pokud budou tato parkoviště obsazena, respektujte prosím pokyny služby a využijte dalších možností v širším okolí arény.

Vstup na akci je povolen pouze v bílém oděvu (horní a dolní díl). Loga a potisky jsou tolerovány. Boty mohou být jiné barvy. Vstup od 18ti let. Malé kompaktní fotoaparáty jsou povoleny, tzn. neprofesionální fotoaparáty bez výměnného objektivu.V zázemí na úrovni plochy bude vybudována šatna s omezenou kapacitou. Sledujte pozorně navigaci. V aréně jsou vyhrazená místa pro kouření, která budou viditelně označena. Prosíme nekuřte v prostorách, které pro to nebudou vyhrazeny.

Do O2 Areny není povoleno vnášet: zbraně, tlakované nádoby, zakázané omamné a toxické látky, nenošené oděvy, jídlo, láhve a nádoby, hořlaviny, výbušniny, pyrotechnika, zavazadla – větší než 250 x 350 x 200 mm (Š,V,H), a jakékoliv nebezpečné předměty.

Majitelé základních vstupenek (Sektor plocha) se mohou volně pohybovat v prvním patře, na tribunách a taneční ploše. Po bezpečnostní kontrole obdržíte od hostesky u vstupu identifikační pásku, která vás pro tyto zóny autorizuje.

Pro majitele Golden nebo Deluxe (tzv. Klubových) vstupenek je vyhrazen vstup č.4 na Severní straně. Po bezpečnostní kontrole a odbavení použije pro vstup do klubového patra eskalátory v severním foyer. Pro opětovný vstup či opuštění klubového patra je třeba pokaždé použít turnikety u eskalátorů, proto mějte Klubovou vstupenku vždy při sobě.

Na akci bude v prodeji oficiální Sensation merchandise. Prodejní stánky najdete v severním foyer. V severním foyer se bude dále nacházet informační stánek, kde vám hostesky ochotně poradí.

spolujizda
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SENSATION WHITE

Sobota 31. 5. 2008
Vstup: 1090/1375/1650 Kč, Golden za 4.490 Kč
Vystupují:
Markus Schulz, Axwell, marco V, Fedde le Grand, Laidback Luke a Michael Burian
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Sensation White
1x 2 vstupy + CD Markus Schulz - Progression
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika