Mia na minimalovém Magionu

Mia na minimalovém Magionu

01. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nová klubová sezona klepe nedočkavě na dveře a s ní se do nového kabátu převléká i Magion. Tato minimalová party s nejdelší tradicí v České republice potvrzuje svou dlouholetou koncepční práci, kdy si dokázala vychovat vnímavé publikum a hned v září přiváží možná to úplně nejzářivější jméno, které se na ní kdy představilo!
V pátek 12. září se na Flédě představí respektovaná osobnost minimalové scény, majitelka labelu Substatic (v jehož katalogu se od roku 2000 objevila jména jako Shonky, Falko Brocksieper, Pan/Tone, Maetrik ad.), skvělá DJka i producentka – MIA. Od zmíněného roku 2000 se její jméno objevilo u řady prestižních vydavatelství – Traum, Dumb Unit, Trapez, Areal, Treibstoff ad. V minulém roce zabodovala albem Bittersüss, na které později vyšlo i několik povedených remixů.

Těšit se můžete také na návrat Magionu na hlavní sál Flédy, dekorace, které by měly umocnit výjimečný hudební zážitek a samozřejmě citlivě vybraný český lineup, který MIU doprovodí. Svůj koncert odehraje Elektrabel, DJské sety pak Rivendel a Click Joe.

Magion je pro novou sezonu součástí projektu Im Namen Kraftwerk (Ve jménu Kraftwerk), podporovaného Česko-německým fondem budoucnosti (www.fondbudoucnosti.cz). Lístky v předprodeji (DPzL, Indies, Fléda bar, BKC, Wolf) koupíte za 120 Kč, na místě za 140 Kč.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAGION

Pátek 12. 9. 2008
Vstup: 120/140 Kč
Vystupují:
Mia (De), Elektrabel live, Click Joe, Rivendel
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika