DC Promo má nový web

DC Promo má nový web

17. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po úspěšných jarních akcích a festivalové sezóně začíná pro DC Promo druhá polovina roku a s ní další očekávané akce. Jako dárek vám všem je spuštěna fungl nová webová stránka agentury, na které najdete informace o všech chystaných parties
Tak například 24.10. oblíbená První Liga pro všechny hiphopery nebo velký návrat luxusního mejdanu na KC Karlov Benešov 21.listopadu s Dave Clarkem a mnoha hosty), dále samozřejmě fotoreporty, novinky, anketu a brzy i velmi zajímavou a napínavou soutěž. Sledujte www.dcpromo.cz a dozvíte se vše.

A jak hodnotí proběhlou sezónu a co plánuje DC Promo šéf Petr Dzingel aka Džejár? "Hodnotím velmi dobře. Podařilo se několik projektů.. Ať už na poli hiphop akcí, tak například festival Svojšice, který si udržel jasné postavení mezi českýmy festivaly. Dorazili všichni Djs a návštěvnost s ohledem na všechny taneční festivaly byla dobrá! Už nyní se připravuje DVD Svojšice 2008, které vyjde ke konci roku se vstupenkou za speciální cenu. Čeká nás totiž desáty jubilejní ročník a tak připravujeme ve spojení se zahraniční agenturou, která by se měla podílet na přípravě desátého ročníku festivalu, skutečně speciální lineup. Nechte se překvapit. Těším se na Dave Clarkea, kterého jsem chtěl dovézt již několik let, ale vždy se to něčím pokazilo. Nyní Dave přijede a já se skutečně těším na jeho výbornou show."

Připravované akce:
21.11. Dave Clarke - KC Karlov Benešov
25.12. Christmas Party 9 - Pardubice

Dodal: Petr Dzingel alias Džejár, Dance Club Promotion
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika