No Name zakončí turné v Praze

No Name zakončí turné v Praze

17. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Je to už neuvěřitelných deset let od doby, kdy No Name, šestice muzikantů z Košic, začala obohacovat československý éter svojí poetikou a dnes už naprosto zlidovělými melodiemi. Právě proto se připravované turné bude nést v oslavném duchu desátého výročí jejich velmi úspěšné profesionální kariéry.
Podzimní turné kapely No Name znamená velkou nálož hitů jako Čím to je, Prvá, Žily, Nie alebo áno, Hľadám, Ty a tvoja sestra, ale také jejich aktuální skladby z nového alba V rovnováhe. Jedinečná podiová show, špičková audiovizuální technika podpořená instrumentálními výkony členů kapely.

Šestice sympatických kluků ze Slovenska si dokázala svou typickou, melodickou muzikou s příběhovými texty získat jak domácí publikum, tak i lidi všech generací u nás v České republice. Začátek hvězdné dráhy by mohl připadnout právě na rok 1998, kdy se klukům podařilo prorazit do slovenských rádií.

no name

Celý boom kolem No name však začal v roce 2000, když vyšlo album Počkám si na zázrak, obsahující hitovky Žily nebo Ty a Tvoja sestra. Talentovaní muzikanti v čele se zpěvákem Igorem Timkem, se ocitli ve středu zájmu, jejich chytlavé písně se hrály nejen v rádiích, ale pronikaly i k táborákům a zaplavily tak celý národ. Následovala další CD, Slová do tmy, Oslávme si život, Čím to je a také spoustu dalších pecek, které zná snad každý: Prvá, Nie alebo áno, Panic a panna nebo Čím to je. V letošním roce vyšlo No name poslední album V rovnováhe, z něhož bude jistě každému známá píseň Duša a ja, jež opět válcuje hitparády.

No name se po festivalovém létě rozhodli rozjet velkolepé turné. Vyráží už v říjnu, třináctého zahajují celou show v Trenčíně. K nám do České republiky dorazí na začátku listopadu a velkolepý závěrečný koncert turné 2008 zahrají 27. listopadu v Tesla Aréně na pražském Výstavišti.

Dorazí i jejich speciální hosté Petr Bende & Band a Ewa Farna. Vstupenky jsou již v předprodeji. Kdyby se mohli No name vrátit opět do roku 1998, určitě by nevěřili jaká sláva a davy fanoušků je budou čekat, své úspěšné desetiletí si nyní hodlají pořádně užít a vy s nimi.

Dodal: Jarda Hainzel, 10:15 Management
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: NO NAME

Čtvrtek 27. 11. 2008
Vstup: Předprodej 199 Kč
Vystupují:
No Name, Ewa Farná, Petr Bende
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika