LayDee v přeloučském Maddoxu

LayDee v přeloučském Maddoxu

22. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přeloučský klub Maddox nabízí poslední zářiovou sobotu lákavý program. Dostat publikum do varu přijede naše nejlepší česko-švýcarská trance djka LayDee Jane. Tranceová euforie s velmi oblíbenou a respektovanou djkou je přichystána již na sobotu 27. září 2008.
LayDee Jane patří mezi nejvytíženější české djs a proto jsme velice rádi, že Vám po čtyřech měsících můžeme opět zprostředkovat jedinečný hudební zážitek, tak jak ho umí přednést pouze LayDee Jane. Sympatická blondýnka za mixem s velmi profesionálním přístupem k djingu, jedna z nejlépe komunikujících djs s publikem a také producentka hitů Titan-ic (2005) nebo Breaking the Spell (2008) se po letním turné napříč Evropou vrací zpátky do klubů. Jak už bylo zmíněno v úvodu, jedna z našich společných zastávek vypukne na konci září v příjemném východočeském klubu Maddox, který se může pochlubit velmi silným zvukem, dvěma tanečními parkety a jedinečnou green laser show v kombinaci s klasickými zrcadlovými efekty. Po skvělých setech na Mácháči 2008 (CZ), ve švýcarském Lausanne, zářiovém turné po Itálii a vystoupení v Německu se budete moci přesvědčit, v čem tkví kouzlo této evropsky uznávané djky.

Pokud Vám ani tyto informace nestačí a chtěli byste vědět o Lucii víc, vychytejte si říjnové vydání časopisu XMAG s podtitulem „I’m Your DJ Superstar“, do kterého připravujeme velmi netradiční multimediální představení LayDee Jane. Dalšími djs, kteří se objeví v Maddoxu budou Honza Mayer a Dj Tzésar.

Dodal: Tzésar, Poslouchej.net
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika