Říjnové Midi v Perpetuum

Říjnové Midi v Perpetuum

29. 09. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na říjen si pro vás brněnské Perpetuum připravilo další dávku pravidelných středečních mejdanů MIDI. Ty v poslední době získávají na oblíbenosti, hlavně díky zajímavým hostům, kteří v Brně nevystupují tak často.
Stylově v mantinelech minimal techno a house můžete i uprostřed pracovního týdne zažít party jako o víkendu. V říjnu k tomu přibude nový zvuk od L'Acoustic a nově otevřená kavárna Sunakashi bar, včetně stylového vchodu do klubu.

Hned první den v měsíci nás přijede navštívit a svým setem po čtyřech měsících pobavit jeden z průkopníků minimalu v Česku – Subsist. Spolu s live projektem neWmi a brněnským Kellysem nám 1. října předvedou, proč je na severní Moravě široko daleko vyhlášená party Klika, která má základnu v Jaroměřském Bastionu.

Druhou středu v říjnu si vzal do režie resident Perpetua a legenda české houseové scény – Javas. Ten momentálně sklízí úspěchy díky svému novému tracku "Who Is The Guy", který vyšel v několika remixech (Natasza & Oscarsix, JR from Dallas, 197Project nebo QJumper) na labelu PE!Music a které můžete koupit na stránkách stompy.com. Na 8. října si pozval mladé tváře Ender a Kris-tee, které stojí za perpeťáckou nocí Balance.

Třetí středa se ponese ve znamení techna. Další legenda české scény, zástupce labelu Isis Recordings, rodák z Prahy a pilný producent a remixér Crayzzeeeman přijede 15. října s nadějným talentem jak v hraní, tak i skládání - Choixem. Ten má na svém účtě kromě několika zdařilých počinů také nově založený label Illusion Music.

Čtvrtou středu bude v Perpetuu znít styl minimal techno tak, jak ho můžete znát z party NU Pagadi. Právě na ní je residentem Shala, který 22. října zahraje na MIDI. K sobě si pozval vsetínského minimalového DJe a organizátora party Individual – Seegenga, a brněnského experta na zvuk Hashe.

Poslední, pátou středu v měsíci vystoupí v Perpetuu projekt Sonority, v live i DJ setu. Honza má před sebou skvěle rozjetou kariéru a zaslouženě hrál v létě na nejednom festivalu. Spolu s ním zahraje 29. října Spaceboss.


Dodal: Michal Krejčí alias Shala
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika