Party Bubbles se stěhuje do Prahy a Brna

Party Bubbles se stěhuje do Prahy a Brna

02. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (4)
Na první pražský díl budou připraveny speciality jako: bublinkové stroje, sněhová děla, lasery, vodní stěna, go-go tanečnice, kadeřnický salón, který Vás zdarma vystyluje přímo na akci, Nintendo Wee game zone.
Celý mejdan dotvoří originální dekorace v bublinkovém stylu a na každého návštěvníka navíc čeká malý dárek. K tomu připočtěte výborný, neotřelý lineup a na pořádný mejdan je pěkně zaděláno :)

Meeting points: Zajímavou novinkou budou tzv. meeting points (spřízněné bary v blízkosti klubu), které budete moci navštívit v den konání Bubbles a připravit se v nich na naši akci. Po vypití cca 4 drinků JägerBull (1/2 Red Bull + 0,04 Jägermeister) budete mít nárok na cca 50% slevu na vstupném. O jaké bary se bude jednat se již brzy dozvíte.

Mojado Live

Pokud patříte mezi příznivce řízných, avšak veselejších rytmů, pak projekt Mojado je přímo zrozený pro vás. Mojado už nějaký ten pátek platí za továrnu na fungující a osvědčené hity na poli taneční scény. Mojado jsou na scéně jako společný projekt od r. 2004 a tvoří ho Sam Paquet – známý jako Mr .Sam a Dimitri Andreas. Mezi jejich nejznámější skladby patří např. Morfo, Kaktus, Seňorita, El Toro, Free your Mind. Jejich největší hit Naranja se objevil na mnoha kompilacích včetně Tiëstovy In Concert nebo In Trance We Trust 009 mixované Markem Normanem. Mojado je podporované nejvíce Tiëstem a jejich všechny releasy byly vydány právě na jeho věhlasném labelu Magik Muzik.
Myspace profil :

Jerome Isma
Jerome vydal již téměř 100 vlastních produkcí a vytvořil spoustu remixů interpretům z celého světa na labelech jako „Armada, Ministry of Sound , Sony, Baroque, Universal, Hope…“ a jeho vlastním labelu „Jee Productions“. Rok 2007 byl v jeho podání velká jízda. Každá z jeho věcí se dostala do Top20, většina z nich i do Top10 na největším světovém download portále Beatport.com. Dostává se mu podpory od velkých jmen jako: Armin van Buuren, Markus Schulz, Tiesto, Deep Dish, Ferry Corsten, Hernan Cattaneo, Tom Novy a mnoha dalších.

Orla Feeney
Vášeň k elektronické muzice pumpuje jejími žilami již od dob, kdy jako teenager blouznila na proslulých irských parties v Temple Theatre až do dnes, kdy převratně stoupá v žebříčku popularity na stále vice se rozvíjejícím okruhu irských DJs. Show plná Energie. Přesně takhle by se dalo charakterizovat to, co Orla dokáže na pódiu za mixákem vytvořit. Je to nejenergičtější slečna na hudební scéně “Smaragdového ostrova”a věřte, že budoucnost je Feeney.

Reaky
Je jedním z mála, kteří se nenechali strhnout „novým“ minimal soundem, ale udrželi si původní originální styl. V jeho případě je to jedinečný dynamický mix explodujících techtrance tracků pod vlivem spousty dalších stylů. Většina jeho produkce se dostala na přední příčky spousty techtrance charts a je stále více oblíbena i mezi největšími djskými špičkami po celé planetě. Jedním z posledních Reakyho úspěchů je umístění jeho hitu „Abstinthe Party“ na kompilaci „ Fire It Up“ namixované superstar Eddie Halliwellem, kde se Reaky objevuje vedle takových jmen jako Armin Van Buuren, Sander Van Doorn, Chris Liebing a další. V současné době je Reaky stále více úspěšnější a dostává se pomalu, ale jistě do širokého „mezinárodního“ povědomí právě díky zachování věrnosti originálnímu techno soundu a jeho neustálému vylepšování.

Line-up doplní:

Michael Scuberman
Bon Finix
Texx
Wolscha

Dodal: Adam, Bubbles Team
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUBBLES PRAGUE EDITION

Sobota 1. 11. 2008
Vstup: 250 Kč
Vystupují:
Live: Mojado DJs: Mojado (live aka Mr.Sam + Dimitri Andrea; Bel), Jerome Isma-Ae (Ger),Reaky (Slow), Orla Feeney (Ir), Michael Scuberman, Bon Finix, Texx, Wolscha aka MArk Tongue
Další informace
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

21. 10. 2008 | 15:24:40
+0 | -0

Soutez o listek na Bubbles Brno

Nyni mas moznost vyhrat vstup na Bublinky do Brna. Mrkni na http://s-o-s-.cz
mishaczeq
07. 10. 2008 | 22:29:55
+0 | -0

evv

zadny fejky, super party!
evv
07. 10. 2008 | 08:12:19
+0 | -0
to jsou fejky v ph :-)
mishaczeq
06. 10. 2008 | 23:58:30
+0 | -0
v praze uz jedny bubbles ale prece jsou!
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika