Simon.S na Rehab v Mecce

Simon.S na Rehab v Mecce

08. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tento pátek vás přiletí rehabilitovat na nejstylovější rezidentní noc klubu Mecca - Rehab polská top DJ crew v čele s úspěšným DJem a producentem z Varšavy Simon.S!
Rehab - nejstylovější a rezidentní noc klubu Mecca se vrací se do nové sezóny plná síly s velkolepou show, novými a originálními Rehab dekoracemi, Rehab bannery a redesignovanou Rehab space-ship, včetně hot performance, okouzlujícími sexy sestřičkami a rezidentními Rehab DJs, aby vás mohla opět chránit před viry nudy - MTDs (Musically Transmitted Diseases / hudebně přenosné nemoci). K tomu všemu bude tento Rehab speciální v tom, že se bude konat v polské edici s DJskou crew z hlavního města Polska - Varšava!

Rezidentní doctor - DJ Nesquik, medic - DJ Wolscha aka Mark Tongue a polský specialista DJ Simon.S a jeho support DJs Hywel & Andrew ve společném B2B setu předvedou noc plnou moderního electro-house & progressive soundu a jako vždy zaručí na Rehabu brilantní show! Na druhé spodní stagi vás budou udržovat ve formě DJs Omar & ABD 52 v rytmu luxusního RnB a HipHop. Rehab noc mužete také kromě klubu Mecca nově vidět v dalších 10 českých top klubech, které Rehab navštíví v rámci své Rehab Tour 2008. Start ve 22:00, holky do půlnoci vstup zdarma a kromě DJs, sexy sestřiček či nových dekorací nabídne Rehab v Mecce celou řadu dalších překvapení jako jsou například mixovaná CD pro prvních 100 příchozích atd. Rehab je originální taneční noc, kterou si stylový clubber nesmí nechat ujít.

Dodal: Nesquik, Rehab party
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REHAB PRESENTS DJ SIMON.S

Pátek 10. 10. 2008
Vstup: předprodej na www.ticketpro.cz, 250 czk, vip 690 czk, s meccamag ústřižky do 24:00 vstup zdarma!
Vystupují:
Simon.S, Nesquik & Wolscha, Hywel & Andreew, 2nd stage - Omar & ABD 52
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika