EPOC na 3. výročí dnb league

EPOC na 3. výročí dnb league

09. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dnb league uvádí v Čechách poprvé anglický 100% live drum and bass projekt EPOC live. Vystoupení se uskuteční u příležitosti 3. výročí vzniku oděvní značky dnb league, v neděli 16. listopadu v klubu Cross.
U příležitosti svých 3. narozenin představí dnb league v Praze unikátní živou drum’n’bassovou kapelu EPOC live, čerstvý vítr světových drum’n’bassových vod.

Anglický projekt EPOC live vznikl roku 2006 a ačkoli jeho debutové album je plánováno až na prosinec 2008, přesto se již dostal do povědomí publika a prorazil mezi drum and bass špičku v Anglii. EPOC live již stihli dvě evropská turné, vystupovali s Pendulum, London Electricity, Snoop Dogem, s dji jako Andy C, Shy FX, Dillinja, Doc Scott, na své akce je pozvalo BBC Radio 1 – Grooverider a Fabio a mají za sebou nespočet vystoupení pro další undergroundová rádia jako třeba Pyro nebo LiveFM.

EPOC live tvoří bubeník a mc Nick spolu se zpěvačkou a klávesistkou Marií. Jak všude uvádějí a jsou na to patřičně hrdí – hrají 100% naživo a jejich vystoupení je mnohem silnější než desky mnoha djs. Jejich hutné až skoro oldschoolovo-acidové basy, beaty z živých bubnů, křišťálové vokály a rap dávají dohromady vysoce energickou bombu, která dokáže dav spolehlivě rozjet a udržet v pohybu. Jejich vystoupení na narozeninách dnb league se uskuteční v rámci Ruffneck Soul Tour 2008. Informace a videa o nich najdete na adrese www.epoclive.co.uk , na adrese www.drumstation.cz je možné dočasně stáhnout zdarma jejich 30 minutový film Doing it live.

Na party na oslavu 3. narozenin dnb league v klubu Cross vystoupí dále Drumstation resident Beast67, speciální host dj Cutoff z Holandska, který zahraje mix drum and bassu a dubstepu, o kterém tvrdí, že nebude ani pomalý ani nudný, djka a moderátorka Rádia 1 Babe LN, dj Brada, který přidá na talíře set složený hlavně ze starších liquidových desek jako za časů XT3, dj FeFe z basscoffee Ústí nad Labem přidá set řízlý odvážným scratchováním, dj Dada zahraje raggajungle klasiku jak za starých Gardenzitty. Z pražských systémových vod se dostaví djs Basstien z Bass Beast, Sayuz z Rollingbass a Pyshtone z Massive Elementz.

A protože na akci slaví značka dnb league, pro všechny příznivce dobrého junglu a drum and bassu je vstup do 22 hodiny zdarma! Pro pořádek zbývá dodat, že akce se koná v neděli 16. listopadu v klubu Cross od 20 hodin, po 22 hodině je vstupné pouze 80 Kč.

Dodal: Michal Tůma, Badpoint
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika