Anton X doplní Popofa na Elektře

Anton X doplní Popofa na Elektře

20. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Mluví se o něm jako dalším objevu z Lyonu, samozřejmě po hvězdném Agoriovi. Co je na tom pravdy se můžete přesvědčit na další Elektře s Popofem, kde bude Anton X připraven jako druhý headliner! Tak trochu franczouský „nájezd“ doplní ještě, již v ČR známý, David Asko.
V roce 1999 se spolu s několika přáteli rozhodl založit Millenium Sound a začal naplno pracovat jako DJ. V tomto roce také vyhrál Gladiator DJ Contest, pořádanou nakladatelstvím Independance Records a porota soutěže DMC/Pioneer Electronic DJ ho vybrala mezi 25 nejlepších Electro DJ`s. Jenže na začátku třetího tisíciletí nestačí jen být skvělým DJ. Tak si Anton X vyzkoušel na vlastní kůži i práci producenta a nově objevený prostor ho úplně dostal.

Jeho první dílo, Travel EP na labelu UMF records vyšlo v roce 2004. Hned se dostal do britského žebříčku Massive Buzz DJ Chart a jeho muziku hráli stále častěji, hlavně Laurent Garnier, BBC Radio 1 a mnozí další. Práva na track Cancún koupilo známé londýnské vydavatelství Ministry of Sound. V roce 2006 potvrdil své schopnosti vydáním EP Lowis v úspěšném vydavatelství Recycled Loops. Podle Valentina Kanzyaniho nebo Carla Coxe je to jeho nejlepší věc vůbec, spolu s elektro melodiemi osmdesátých let je „hitem pro taneční parkety s okamžitým účinkem“.

Anton X si pohrává se všemi drobnostmi, které jeho technofilní vesmír nabízí. Minimal, Detroit, Electro, Techno. V listopadu 2007 nám Anton X nabídl nové elektronické zážitky na jeho posledním EP „Slow Food EP“ (UMF/DISCOGRAPH), které zhltnete jedním dechem.

www.anton-x.com
www.myspace.com/antonx

Dodal: Tomáš Ondráček, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA

Pátek 7. 11. 2008
Vstup: 200/250 Kč
Vystupují:
DJs: Popof live, Anton X, David Asko, Leon Da Vinci, Orbith, Schimek, Hawran, Peter Pea, Joshek
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika