Víkend na Bukanýru

Víkend na Bukanýru

20. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přečtěte si, co si na vás nachystal Houseboat u Bukanýra na tento víkend. Ve čtvrtek to bude Unplugged, v pátek Shadowboat a v sobotu Jelly moon.
23.10. - Unplugged

Tak jak? Říká se, že podzim přeje klubům a není divu, vždyť venku je počasí, že byste snad ani toho pejska nevyhnali. Tam uvnitř House boatu U Bukanýra, kde to tak příjemně hraje, vám však za krk rozhodně pršet nebude, zima za ty nehtíky taky nezaleze a Jindra a Marcelka nebo Bady a Danka tu se spikleneckým výrazem tak vytrvale dolévají... Noc Unplugged bude tento čtvrtek stylově opravdu velmi pestrá, vždyť se tu bude hrát nu jazz, nu disco, deep house, minimal house, dubby house i breakbeat. A jména hlavních aktérů? Airto, Petr K, Dušo Dash a ani tentokrát nebude chybět rezident DJ Face. techno.cz

Příjemné osvěžení zažívá měsíc co měsíc každý z návštěvníků párty Unplugged, který si toho svého hrdinu za gramofony a CD playery už někam zařadil... Chyba, škatulky jsou tu od toho, aby se bořily a věrný pouze jednomu žánru zůstává málokdo. Elektrikář Airto na stejné palubě loni zajiskřil s broken beatovým setem, tentokrát se však do své brašny zavrtá opravdu hluboko a roztočí tu deep house. Zatímco on bude reprezentovat klub Roxy, Petr K zase nedá dopustit na Radost FX, jenže také on tu bude trochu zlobit. Proč by měl být jeho mix stále rovný jako pravítko, když je breakbeat tak příjemně hravý? Na začátek by to však chtělo něco pohodového, co říkáte? V Žilině často hrává techno a tech-house, v Bratislavě zase nu jazz a nu disco. Proč toho nevyužít, když ho tu máme? Jeho jméno je Dušo Dash a k čaji pro zahřátí bude jeho úvodní set určitě pasovat. Temné pasáže s dlouhými ozvěnami, hutné basové linky, ale i smyčky, které se kolem těch jemných zvuků stahují jen minimálně, to vše si DJ Face v poslední době oblíbil a o tohle všechno by se s vámi v průběhu večera rád podělil. Jenom čtyři jména a tolik muziky pod jednou střechou? To by bylo, aby vás někdo z nich nezaujal!

24.10. - Shadowboat


Všechno, co jednou začalo, musí i skončit a tak se v pátek po více než čtyřech letech rozloučíme s pravidelným mejdanem Shadowboat. Od gramofonů na Bukanýru mu bude mávat trojice Nitrous, Rudeboy, Panorama. Vy rozhodně nezůstaňte pozadu a doražte. Začíná se tento pátek 24.10. v deset večer.

25.10. - Jelly Moon

Je již pravidlem že na striktně deep houseové akci Jelly Moon na Bukanýru se představují zahraniční hosté a nebude tomu jinak ani na srpnovém pokračování tohoto úspěšného večírku. Z Belgie nám přijede zahrát Dawi. Jeho jméno je spojeno hlavně s legendárním undergroundovým klubem Silo, kde připravuje spolu s Raoulem ze Swirl People pravidelnou noc Sunnyside Up.

Na této veleúspěšné párty si Dawi zahrál s takovými jmény, jako jsou Justin Martin, Charles Webster, Jimpster nebo Milton Jackson. Dawi v sobě při hraní nezapře africkou krev a jeho sety jsou často okořeněny špetkou roztodivných perkusí a téměř rituálních rytmů. Avšak v pozadí tepe pravidelný deepový beat – jak jinak. Za gramofony se ale objeví i Jirka z M&gors sound systemu, který má jistě po perné outdoorové sezóně v tašce připravenou spoustu hudebních lahůdek. Vše doplní rezident noci Doc Mole z Locus sound systemu.

Dodal: Lukáš Chocholouš, Bukanýr
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika