Sto zvířat vyráží na t-music tour

Sto zvířat vyráží na t-music tour

28. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sto Zvířat, kteří v druhé polovině listopadu vyráží na t-music tour, představili novinářům na tiskové konferenci k turné čtyři nové písně z připravovaného alba. Ty se objeví na maxisinglu Biják zveřejněném od 1.11. exkluzivně na www.t-music.cz ke stažení zdarma.
V lisované podobě se písně objeví až s novým albem na jaře příštího roku. Nebudou však chybět v repertoáru skupiny na jejich podzimní t-music Sto Zvířat tour. Od 18.11. do 28.11. se čtyři nové písně zařadí po bok hitů Nikdy nic nebylo, Nejkratší cesta či Dáma s Čápem na koncertech v sedmi sálech napříč celou republikou včetně Velkého sálu pražské Lucerny.

sto zvirat

Produkčně největší tour v historii držitelů ceny Anděl 2007 v kategorii ska/reggae bude stylizována v duchu bijáku a filmového festivalu. Scéně bude dominovat velkoplošná obrazovka pro promítání speciálně připravených filmových projekcí.

Kromě zvýhodněného vstupné, které bude 120 Kč v šesti městech a 150 Kč v Praze (+poplatky sítě) , čeká návštěvníky řada dalších bonusů. Z jedinečných koncertů t-music Sto Zvířat tour si odnesou ringtóny a tapety do mobilu zdarma, fotografie vytvořené přímo na místě, speciální sloní samolepky či plakáty. Uživatelé tarifu BAV SE mají možnost vstupu zdarma Pro každý jednotlivý klub si skupina vybrala kapelu z portfolia serveru www.stage.cz, který nabízí prezentaci a koncertní příležitosti mladým začínajícím hudebníkům a skupinám.

T-Music Tour 2008:

18.11. Č. Budějovice (Bazilika) - Cohiba
20.11. Olomouc (KD Sidia) - The Blue Ape
21.11. Brno (Semilasso) - Mashy Muxx
22.11. Ostrava (Fabric) - Kofe-in
25.11. Praha (Lucerna velký sál) - Mr Cocoman & The Vibes
27.11. Pardubice (ABC) - Zakázaný Ovoce
28.11. Plzeň (Šeříková) - Sly Rabbits

Názvy nových písní jsou Erotickej film, Přístav, Ikaros pro chudý, Víno s klokanem a jsou mezi nimi jak pomalejší tak i rychle sekané kousky. Texty napsal tradičně Tomáš Belko a autorské duo Honza Kalina s Karlem Švábem pokračují v klasickém "ska sto zvířatovském" hudební směru. Nosné téma singlu a nového alba bude oproti pochmurnější poslední desce veselejší. Skupina dle vlastních slov s novými písněmi zaměřila na erotiku, což potvrzuje i název očekávaného alba "Postelový scény".

Dodal: Šimon Kotek, 100 Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STO ZVÍŘAT T-MUSIC TOUR

Úterý 25. 11. 2008
Vstup: Bude upřesněn
Vystupují:
Sto zvířat, Mr Cocoman & The Vibes
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika