Oslava Mojí Múzy v Abatonu

Oslava Mojí Múzy v Abatonu

29. 10. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již 4 roky funguje nekomerční sdružení tvořivostí obdarovaných lidí jménem Moje Múza a to je důvod k řádné oslavě. Útulné domácí prostředí klubovny v Libni není schopné pojmout takové množství radosti oslavenců a takový počet gratulantů. Proto bychom tě rádi pozvali do sklepení Abatonu, kde vystoupí pod projekcí Oko3 například Stanzim, Mooris nebo bubeníci z Afro Beatz
Ptáte se co je ta Múza zač? Moje Múza je sdružení lidí zasažených darem tvořit, ať už na poli hudebním, výtvarném či literárním, se silným odporem ke konzumní všednosti, lhostejnosti a lidské hlouposti, poskytující útočiště začínajícím, nebo po komerci netoužících, krotitelům gramců, fotografům, malířům, grafikům a muzikantům.

V prostorách své klubovny pořádá výstavy, hudební produkce a prezentace, které jsou zrcadlením aktivit jednotlivců s Mojí Múzou sympatizujícími. Od minimalového techna, přes techno klubové až po tekk na jedné straně, od downtempa až po jungle na straně druhé. Od začínajících zcela neznámých jmen až po DJe, producenty a muzikanty z první české ligy. Taková je pravidelná hudební nabídka.

A přesně taková hudební směs je připravená i na samotnou narozeninovou oslavu. Hrát se budou formy minimalu, dub step,break beat a samozřejmě i dnb. Chybět nebudou ani živé nástroje, projekce a nebo žonglérská exhibice.

Ve zkratce projdeme line up. Severočech Mooris otevře celou oslavu chill outem a minimalem. Mooris je u nás známý nejen technicky a skladbou dokonolými sety, ale i pořádáním na síle nabývajícího festivalu Shotgun Euro. Od načatého hudebního proudu s rytmem 4x4 si odskočíme díky Awacsovi do vod temných a divokých. Dubstep se bude hrát. Monotype už se nějaký ten pátek toulá nejen Střední Evropou s kufrem desek. Známe ho jako řádného techno bijce stejně jako přemýšlivého minimalistu. Poslední sezónu se Monotype našel přesně uprostřed obou pólů. Partička Afro Beatz, jak již samotné jméno napovídá, nabídne strhující rytmickou jízdu. Kdo nebude zrovna tančit, bude rozhodně v tranzu. Bez legrace. :o) Space Patrol je parta DJs, kteří se pohybují snad ve všech alternativních elektronických žánrech jako dravé štiky. Od chilloutů, přes acid techno, až po notně rozlámané beaty. A právě break beat bude tou škatulí, se kterou budou Space Patrol hýbat. Standa Zíma aka Stanzim. Již jen to jméno je pojmem samo o sobě. Veterán taneční scény, moderátor Radia1, rezident několika vypečených večírků s profesní historií, kterou můžeme jen zasněně ve vzpomínkách závidět. Stanzim vystoupil všude a hrál snad se všemi a slyšeli ho snad všichni. Tentokráte hraje u nás, s námi a pro vás. Kdo zaváhá, tak holt mine. Narozeninový program zakončí Unit, jehož je Moje Múza druhým domovem. Protože do dalšího roku je nutné vkročit energicky, Unit energicky oslavu i zakončí pomocí drum and bass.

Nemějte strach se poddat hudbě i projekci a nemějte strach, že vyhládne. No co, tak vyhládne! Doplnit kalorie, energii a potěšit i chuťové receptory vašich jazýčků můžete u šťavnatého grilu.

Pokud se dokážeš chovat jako myslící bytost, jsi srdečně vítán a za vstup nic nechceme ...

Dodal: Pavel Zinga aka Pav
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

4.NAROZENINY MOJE MÚZA

Sobota 1. 11. 2008
Vstup: "zdarma"
Vystupují:
Live: Afro Beatz DJs: Stanzim, Space Patrol, Mooris, Monotype, Awacs, Unit
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika