Vertigo slaví 3. narozeniny

Vertigo slaví 3. narozeniny

04. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražský klub Vertigo oslaví v sobotu 8.listopadu své třetí narozeniny. Hlavním hostem párty „House Temptations – Vertigo B-Day Party“ je Chris Sadler. Jako další hosté se představí Adam Cloud a Lucas Hulan a další rezidentní djs Vertiga. Vstup na párty je zdarma.
Za ty tři roky jsme trochu povyrostli, ale stále jsme na pražské hudební scéně relativně nový klub. Párkrát jsme převlékali kabát, z industriální moderny jsme se posunuli do funky hávu v hlavní části klubu a do dekadentní pohodlnosti a elaborovaného maximalismu našeho VIPka. Kavárna se v poslední době postupně přeměňuje v sofistikovanou ležérnost. Vše co zmiňujeme o interiérech platí i o naší hudební produkci. I když jsme občas sami sobě nevěrní, přesto se náš sound jasně vykrystalizoval do lechtivého a duchaplného house, melodického trance a sem tam něco kolem. Od drastických experimentálních zvuků plechů o sebe třískajících či minimalistických kreací jsme se vydali směrem k optimistické, žánrově pestré hudbě, která dobře naladí, pobaví a roztancuje.

V relativně krátké historii klubu se nám povedlo uspořádat řadu velmi úspěšných akcí s hosty světového formátu. Za našim mixážním pultem se předvedli němečtí Stoneface & Terminal, dán Daniel Kandi, holanďané Daniel Wanrooy, Dazzle, Arctic Quest, Trance-O-Matic, z českých djs celá tranceová a houseová špička včetně Michaela Buriana, LayDee Jane, Michael C, Bon Finix a mnoho dalších.

Protože je samo nováčkem, ví Vertigo jak těžké je začínat a tak dáváme šance i novým konceptům a talentům. Z naší produkční kolébky vycupitaly a rychle se rozběhly projekty Matamar (a jejich oblíbená klubovka Language of Trance), Rhys Davies a Sly Antro s projektem MaXimal (který od nás převzal klub Mecca), nebo největší hit posledních měsíců, velmi originální párty French Kiss, se kterou slaví úspěchy francouzští talenti dj Space Monkey a French Peanut. Vyjma klubových nocí pořádáme i další akce – křty hudebních CDček i knih, narozeninové a firemní párty i výstavy a performance.

Co se koncepce klubu týče, v Praze asi není mnoho jiných podniků, které by si stejně pečlivě zakládaly na osobním vztahu s hostem. Proto u nás nepotkáváte nerudné gorily v tričku „ochranka“, naše obsluha je přátelská, pohodová a komunikativní. Barmani u nás neplivou oheň a nežonglují s lahvemi, ale podávají poctivé drinky z kvalitních ingrediencí bez šarádiček, zato však s úsměvem. Možná stojí za zmínku, že za ty tři roky se ve Vertigu vystřídalo minimum zaměstnanců; 90 procent z těch, kdo ve Vertigu před lety začínali je zde i dosud.

Přes svou centrální polohu jsme klubem pro našince a ty, kdo v Praze našli „druhý domov“; turisty u nás potkáváte jen minimálně. I proto je atmosféra vertigovských parties taková jaká je, nejsme a nechceme být továrnou na výdej drinků v plastových kelímcích. Naše ceny držíme v přístupných mezích tak, aby host dostal kvalitu kterou si zaslouží a my nemuseli dělat kompromisy. A tak je u nás dvanáctka Plzeň za sympatických 29 korun a vstupné převážně zdarma.

Je toho za námi hodně, mnohé se podařilo, sem tam proběhl i nějaký neúspěch, ale tak už to chodí. Neusínáme na vavřínu a snažíme se nabízet kultivovanou a „dospělou“ zábavu, a to nejen hudební. Neustále vymýšlíme, jak zkvalitnit naše služby a obhájit pozici „tak trochu jiného klubu“, kterou jsme dosud vybudovali.

Bez našich hostů bychom nebyli nikde, a dobře si to uvědomujeme. Proto vás srdečně zveme na naši/vaši párty, která je nejen oslavou narozenin, ale hlavně našim upřímným poděkováním za vaši podporu. Vertigo

Line-up:


21:00 Adam Cloud
22:30 Matamar
24:00 Chris Sadler
02:00 Lucas Hulan
03:30 resident djs back2back

Dodal: Eva Pallotto, Music Club Vertigo
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VERTIGO B-DAY PARTY

Sobota 8. 11. 2008
Vstup: zdarma
Vystupují:
DJs: Adam Cloud, Matamar, Chris Sadler, Lucas Hulan,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika