Nice Magazine Fashion Show s LayDee Jane

Nice Magazine Fashion Show s LayDee Jane

25. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tento čtvrtek 27. listopadu od 20 hodin se v designových prostorách klubu Jet Set na Andělu koná Nice Magazine Fashion Show. Proč dorazit? Pokud máte rádi špičkovou elektronickou hudbu a potrpíte si na originální módu, je tenhle večer ušit na míru pro vás.
Na akci totiž v exkluzivním dvouhodinovém setu vystoupí oblíbená djka LayDee Jane a součástí večera budou kromě křestu nového čísla Nice Magazinu také módní přehlídky nových kolekcí populárních značek De Puta Madre a Eighth Sin, plno jídla, pití a dobré zábavy po boku známých osobností.

nice magazin fashion

Nice Magazine Fashion Show bude zahájena módní přehlídkou kolekce Eighth Sin jaro/léto 2009. Pokračovat budeme křestem módního magazínu Nice Magazine a samozřejmě přehlídkou kolekce De Puta Madre 69 jaro/léto 2009. Kolekce předvedou Kateřina Sokolová, Markéta Divišová, Romana Pavelková, Vlaďka Erbová, Michal Michajlec, Karel Frýdl, Daniel Holovský a Michal Novák.

Přesně o půlnoci začne dvouhodinový set LayDee Jane, který si půvabná djka připraví exkluzivně pro tento večer. LayDee Jane se stane hlavní djskou hvězdou večera hned ze tří důvodů. Kromě toho, že její sety jsou populární na všech kontinentech, které djane procestovala (letos stihla turné například v Turecku nebo Číně), LayDee Jane také skvěle vypadá. Proto si ji jako svoji tvář vybrala síť butiků Vera Fashion, kde je k dostání právě oblečení značek Eighth Sin a De Puta Madre. Djku podpoří také dva kolegové, djové Bo.dan a Hrussa.

Lístky na večer plný designu, módy a hudby lze ještě zakoupit v předprodejní síti Ticketstream, www.ticketstream.cz, a to za 199 Kč + poplatky. Další informace lze nalézt na webu www.nicemagazinefashionshow.cz.

Dodal: Radek Vácha, Music Element
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika