Josef Sedloň na SoundCream v Mecce

Josef Sedloň na SoundCream v Mecce

25. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ačkoli se to nezdá, tato výjimečná noc, která své místo našla ve skvělých prostorech prvotřídního klubu Mecca, na svém listopadovém vydání oslaví své první narozeniny. Dj Macio, rezident tohoto mejdanu se po svém návratu z hraní v Itálii, kde načerpal spoustu nové inspirace, nemusel dlouho rozmýšlet, koho si na tuto oslavu pozve jako hlavního gratulanta.
Je jím bezesporu jedna z největších postav české taneční scény. Dj Josef Sedloň. Josef začínal v devadesátých letech na legendární stanici Radio 1 a později se podílel na vytváření hudební scény v nezapomenutelné promo agentuře Lighthouse. Jako dj se zajímal spíše o underground a od roku 1990 startuje své hraní v klubu Strahov 007, ale v několika následujících letech objíždí snad všechny kluby u nás a brzy překračuje svými schopnostmi i hranice České republiky.

Během své bohaté hudební kariéry si vyzkoušel mnoho stylů a po právu ho můžeme nazvat komplexním djem, který se postavil na jedno podium s takovými matadory, jako třeba Carl Cox, Layo and Bushwacka, Spooky, Josh Wink, David Holmes, Adam Freeland a další. Na svém kontě má mnoho kompilací a úspěchem bylo určitě i jeho vystoupení na světoznámém festivalu Big Chill v Anglii, kde se představil se svým electronicko-acoustickým setem. Josef bezesporu patří k tomu nejlepšímu co může tuzemská scéna nabídnout, a právě proto on je tím pravým djem, který na oslavách prvního výročí této noci nesmí chybět! O příjemný rozjezd celé noci se po delší odmlce opět představí nepřehlédnutelný Dj Tall Boy Slim, jehož sety plné deep, progresive, nu-disco, electro houseových zvuků vždy vyniknou svou zábavností a skvělými, často až překvapivými mixy. Chybět samozřejmě nebude ani DJ Macio, který tuto skvělou dvojku perfektně doplní. Druhá stage bude tentokrát v režii projektu musicmafia.cz, kterou bude reprezentovat mafián Dj OjeyBee ve společném setu se saxofonistou Radkem Havlem. Přijďte s námi oslavit naše malé výročí, ta nejsladší houseová smetana čeká jen na to, až si ji přijdete slíznout….

Dodal: Blanka Jenčíková, Mecca & Duplex Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SOUNDCREAM 1ST BIRTHDAY

Sobota 29. 11. 2008
Vystupují:
DJs: Macio, Josef Sedloň, Tall Boy Slim 2nd stage - OjeyBee
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika