Páteční DnB nálož v Matrixu

Páteční DnB nálož v Matrixu

25. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pražském Matrixu se tento pátek koná další díl oblíbené párty Bomb da Bass. Jako vždy si vychutnáte sety dvou crew - domácích Drumandbass.cz djs a hostujících djs, tentokráte z bookingu Roxy.
Z Roxy bookingu přijala pozvání legenda českého drum & bassu, slečna, která popularizuje drum & bass nejen svými bezchybnými vystoupeními na většině zásadních akcích v česku už po dlouhou řadu let, ale také v televizních pořadech či dříve v hudebních časopisech. Dnes spolupořádá, dle ankety Czech Drumandbass Awards nejlepší pravidelnou českou dnb noc, kterou je Take Control. O jejích kvalitách svědčí také účast na Red Bull Music Academy v roce 2002. Kdo jiný by mohl tomuto popisu odpovídat než IM Cyber!

Jako druhý dj zastupující Roxy booking Vás oblaží svým setem člověk, kterého můžete slýchat i po boku slavných downtempo či hip-hop djů na párties pro hudební fajnšmejkry a je tedy jasné, že hranice jeho oblíbené polámané hudby zdaleka nekončí u drumandbassu, ale pokračují dále až třeba k Ninja Tune. DJ, který v českém drumandbassu působí už od roku 1998 a předvede Vám v pátek své pojetí kvalit tohoto stylu, se jmenuje Ghonzales.

Dostáváme se k DJům z Drumandbass.cz bookingu. Jeho šéfem a zároveň spolupořadatelem Bomb da Bass (a také pořadatelem dalších kvalitních nocí jako je např. Drumstation či Vision) je člověk, který snad nemá v česku konkurenta v tom, co všechno dělá pro rozvoj drumandbassové scény a podporu talentů v tomto směru - viz např. anketa Czech Drumandbass Awards, server Drumandbass.cz či kompilace Back in my mind a další... Své precizní mixy toho nejnovějšího nejen z českých luhů a hájů Vám předvede Beast 67.

Druhým DJem červeno-černo-bílých barev bude rovněž resident a spolupořadatel Bomb da Bass, člověk s velkou láskou k astronomii, hudbě a k drum & bassu vůbec, redaktor serveru a člen bookingu Drumandbass.cz, jehož sety se staly mezi mnohými oblíbené, a který nemá odpor ani k jiným stylům jako house, techno, breakbeat či disko, a který momentálně završuje první pětiletku svého DJského působení, je DJ C.N.B.

V neposlední řadě se těšte na super zábavu v podání člověka, který jako vůbec jeden z prvních lidí v čechách vlastnil gramofony Technics a jal se přesvědčování majitelů diskoték o novém způsobu hraní... Své úspěchy však začal sklízet až po oprášení gramofonů v roce 1999, což už o dva roky později přineslo své ovoce. Jméno Skiny se objevilo na 4. místě v tehdejších DJ Awards. Věřte, že jako náhrada za Marihaie, který nám bohužel poslal neschopenku, bude Skiny relevantní náhradou!

Line-up:

21:00 - 22:00 Beast 67
22:00 - 23.30 Skiny
23.30 - 01:00 C.N.B
01:00 - 03:00 Ghonzales
03:00 - 04:30 IM Cyber
04:30 - ? b2b

Dodal: Michal Tůma, Badpoint
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOMB DA BASS

Pátek 28. 11. 2008
Vystupují:
DJs: Im Cyber, Ghonzales, Beast67, C.N.B, Marihai
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika