Tomcraft na únorové HouseWars

Tomcraft na únorové HouseWars

30. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Minulý víkend jsme Vám na party Housewars představili jednoho z průkopníků elektronické hudby v ČR DJe Trávu a jeho vystoupení muselo nadchnout snad každého, kdo party navštívil. A protože se tento díl opravdu povedl po všech stránkách, přinášíme Vám již teď první informace o dalším dílu, který proběhne v únoru.
Jako hlavní hvězda následujícího dílu Vám přijede z Německa zahrát hvězda první velikosti DJ Tomcraft. Najde se snad někdo, komu toto jméno nic neříká? Je autorem hitovky Loneliness, vzpomínáte? Jeho hudba běží neustále na MTV v zahraničních rádiích a tento neúnavný producent chrlí stále jeden hit za druhým. I jako DJ již v ČR vystupoval a to na halové party Citadela, nebo v pražském klubu Mecca, kde sklidil velký úspěch.

Sekundovat mu na hlavní stage bude DJ Nesquik, Michal Pesina a Michael Scuberman. Další DJové budou budou v blízké době zveřejněni. Party Housewars roste a spolu s tím roste i kvalita DJů, kteří na ní vystupují. Věříme, že náš výběr hlavního hosta, kterým je DJ Tomcraft, Vás potěší a bude slavit úspěch.

Dodal: Honza Gulak, 7nebe
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOUSEWARS

Pátek 27. 2. 2009
Vstup: Bude upřesnen
Vystupují:
Tomcraft, Nesquik, Michal Pesina, Michael Scuberman a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika