Prosincové Midi v Perpetu

Prosincové Midi v Perpetu

30. 11. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zima se začíná ukazovat v plné síle a nikomu už se nechce pobývat dlouho venku. Nastává čas kaváren a nekonečných večírků. Klub Perpetuum vám nabízí obě varianty, jak trávit volný čas.
První středu 03/12 poctí MIDI svojí návštěvou a vystoupením legendární live projekt Ambitech, který zde poprvé předvede svoji nově připravenou hodinovou show. Mimo to patří Ambitech již několik let ke skupině exwired.org. Druhým hostem bude pražský Boby6killer, který svůj obzor směřuje do Berlína a v tomto duchu také pořádá v rodném městě večírky v klubech Gecko nebo Pekelný Bar, převážně s kolegy z bookingu djshop.cz. Lineup doplní Paul Hawk z Hodonína, který není žádný nováček. Jde o zkušeného matadora, který vydává své tracky na labelech TechEx a Distorted Music. Svojí vizí taneční hudby vás rozhodně nenechá v klidu.

Druhou středu 10/12 máme tu čest opět přivítat prvního DJe českého minimalu - Subsista. Petra netřeba extra představovat, snad jen zmíníme, že stojí za kultovní klubovkou Klika, nově zrozenou party XPRNC (Experience) nebo Klika stagí na festivalu Hradhouse. Sekundovat mu budou Craft, pořádající Illusions v klubu Mersey v Brně a Essential v klubu Hell ve Zvoli nad Pernštejnem, a Kellys - mladý, minimalový talent z Brna.

17/12 přijede zahrát na MIDI vzácný host, producent, dj a manager - Slater, ze stáje Nubreed. Jako jeden z mála českých DJs se může pyšnit pravidelnými vystoupeními po celém světě, v destinacích jako Šanghaj, Japonsko, Mexiko, Chile atd. Za jeho úspěchy lze také zmínit fungující label Tribal Vision Records, který vydal releasy jmenům jako Minilogue či D-Nox. Druhý live projekt v měsíci obstarají kluci Oersted & Kinmar. Půjde o kombinaci techna s lehce oldschoolovými motivy, které vychází z předchozího live-aktu Oersteda, doplněné o hraní na klávesy Korg M3 v podání Ondřeje Crhy aka Kinmara. Zazní výrazně melodické linky v kombinaci s tech-minimalovými a tech-houseovými aranžemi a nově vytvořené tracky pro jejich společný live-act. Třetí DJ, který tuto středu přijede zahrát, bude plzeňský Soundjet, také z bookingu Nubreed. Zdeněk se v létě vrátil z pobytu v Austrálii a ihned pokračuje k pořádání akcí v rodném městě. Za zmínku stojí například party Traffic Lights v klubu PH+.

24/12 Christmas MIDI - Pokud se i na Štědrý večer rádi sejdete s přáteli, popřát si šťastné a veselé, nabízíme speciální vydání večírku MIDI. Přátelskou atmosféru navodí a vánočně-taneční díl povede mág Vik, který je ústřední osobou legendárního stylového večírku Sunakashi, jež inspiroval vedení Perpetua k pojmenování nově otevřené kavárny Sunakashi City bar. Z Prostějova přivítáme Carla Kinga, mistra minimalových příběhů, promotéra party Clickinq či festiválku Open Air Valley, redaktora webu phonoline.cz nebo půlku projektu Carl.Exe. Třetím vystupující svátečního večera bude Shala, stojící za party NU Pagadi, která vozí nemalá jména světového formátu do malého klubu, či právě za středečními MIDI. Celou čtveřici uzavře rezident Muzzy, o jehož hudebním nadání jste se mohli nejednou přesvědčit na nejrůznějších moravských parties či festivalech.

31/12 New Year's MIDI - Také závěrečný mejdan a poslední středa roku 2008, vyvrcholení celoročního úsilí Perpetuum teamu a nevšední klubový zážitek, bude patřit projektu MIDI. Jako poděkovaní nejen vám všem, kteří celý rok podporují a navštěvují malý, leč stylový prostor, co právem nosí přívlastek "underground", patří večírek pyšnící se netradičně dvěma stagei a čtyřmi zahraničními jmény. Na hlavní MIDI stage, nesoucí se převážně na vlnách minimalu, se tak představí německý dvoučlenný projekt Pornbugs, jež stojí za labelem Bondage Music. Kluci už stihli vydat tracky a remixy od jmen jako Popof, Florian Meindl či Ronald Christoph. Z Rumunska nás opět přijede pobavit svým strhujícím techno groove setem DaLiu, pražský Lukáš Micka stojící za party Pošťoucháníčko si střihne opening set a hlavní stage doplní Click Joe, promotér Magionů na Flédě, a podruhé v prosinci Shala. Netradiční druhá techno stage bude hostit dva exotické DJe. Budou jimi Yachi a půvabná Chiaki z Japonska. Oba dva zastupují label Datablender a včetně třetího účinkujícího na stejné stagei Lukaše N. Drbala se řadí také k labelu a promotion agentuře The Dance Lover. Momentálně společně útočí na londýnské clubbery. Techno stage uzavře nový DJ, ale dlouholetý nadšenec a znalec taneční hudby nejen české scény, promotér E-Motion party - Deivis.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika