Poslední letošní Magion

Poslední letošní Magion

09. 12. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tradičně bude jeden ze svátečních vánočních večerů na Flédě patřit Magionu. Ten zakončí letošní kalendářní rok tak, aby minimálně udržel nasazenou laťku z dílů minulých, kdy se na Flédě představila berlínská DJka Mia nebo francouzští dOP.
Pro tentokrát roli headlinera sehraje zkušený francouzský DJ a producent Skat aka Oleg Poliakov, kolega dOP u vydavatelství Circus Company. Desky s jedním z jeho pseudonymů sklízely ohlas už u celé řady vydavatelství, kromě domácího Circus Company i u kolegů z Karat nebo švýcarského STHLM Audio.

Dalším zahraničním hostem bude Němec Steffen Bennemann, muž stojící za (i v Česku) vyhlášeným letním open air festivalem Nachtdigital, dramaturg a rezident lipského klubu Distillery a v neposlední řadě majitel netlabelu 1 Bit Wonder, kde vydává hudbu pod jménem Stalker.

Lineup tohoto house/minimal večírku doplní český support v podobě Diome a Click Joe a nesmíme zapomenout ani na vizuální stránku večera, která k Magionu neodmyslitelně patří. Tak jako na dílech minulých se můžete těšit na zajímavě řešené dekorace nebo netradiční videoinstalaci od VJe Koloucha. Chybět by pak neměl ani Magion obchůdek s tričkama, brožemi a hračkami :-)

Dodal: Josef Fiala alias Click Joe
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAGION

Pátek 26. 12. 2008
Vstup: 120/150 Kč
Vystupují:
Oleg Poliakov (aka Skat; F), Steffen Bennemann (Ger), Diome, Click Joe
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika