Tocadisco se v únoru vrací do Prahy

Tocadisco se v únoru vrací do Prahy

10. 12. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Již nyní přichází informace o druhém pokračování party PURE, která se pouze pro tentokrát odehraje v klubu Mecca, a jehož hlavní hvězdou bude německý DJ, jeden z nejlepších houseových producentů a remixérů současnosti, Tocadisco. Akce proběhne 13.2.2009.
Po svém úspěšném představení desetitisícovému publiku na Prague Sessions s Paul van Dykem v září 2008, budeme nyní svědky jeho vystoupení poprvé v klubovém prostředí. Svou bohatou hudební kariéru začal ještě velmi mladý Roman B. v německém Kolíně nad Rýnem. Za velice krátkou dobu se tento studiový mistr naučil jak nahrávat, tak i skladby produkovat. Brzy mu na Superstar Records vydali jeho prvotinu „Nobody Likes The Records That I Play“. Následovalo celosvětové turné, a remix pro Myla „In Your Arms“, což byla jedna z nejvíce hraných skladeb v roce 2005.

tocadisco

Od té doby mu nepřestává zvonit telefon a následují další skvělé remixy pro různé umělce jako Axwell & Ingrosso, The Egg, A'Studio, ATB, Hi-Track, Philippe B a mnoho dalších. Jako správný workholik vydává další hitovku „You're No Good For Me“, která byla však jen předzvěstí věcí mnohem větších. A také nastal čas pro další singl – „Music Loud/Crazy Cursor“. Současně pracoval na remixech pro New Order, Deep Dish, Pet Shop Boys, Myla, Linus Love, Sono, Etienne Daho (ve spolupráci s Fisherspoonnerem), Flatpack, Boosta, Funkwerkstatt, M.A.N.D.Y vs. Booka Shade, Enigmu, Sharma z Deep Dish, Mobyho a mnoha dalších.

Snad nikomu neunikl Tocadiscův remix „Walking Away“, což byl původně projekt od The Egg. MIXMAG jej nazval „největším tanečním singlem roku 2006“. David Guetta dokonce použil instrumentální verzi tohoto remixu na oficiální nahrávku svého hitu „Love Don't Let Me Go“. A tento remix se objevil i v televizi, když jej použila značka Citroen ve své reklamě.
Za nedlouho mu vyjde jeho první album, ale mimo to Todadisco vydává novou undergroundovou sérii: „The Black Series“, kde najdete hity jako např. Morumbi. Kromě neuvěřitelně plodné producentské dráhy stíhá Tocadisco vystupovat na nejvýznamnějších parties po celém světě, a to jak v klubech, tak na velkých eventech jako Sensation, kde naposledy v Amsterdamu patřil k největším hvězdám večera.

Vedle Tocadisca na druhém vydání PURE vystoupí domácí hvězda Michael Burian a Nesquik, rezident populární noci Rehab, který mj. představí svou novou produkci a vycházející track „I’ll Make You Famous“. Vedle hlavních hvězd vás budou bavit další talentovaní DJs na druhé Rehab stagi. Kromě skvělé muziky se i tentokrát můžeme těšit na perfektní sound systém, performance a vizualizace speciálně připravené pro PURE koncept.

Vstupenky jsou v prodeji v omezeném množství exkluzivně v síti Ticketpro. Základní vstupenky v počtu 700 ks za 590 Kč + poplatky, a VIP vstupenky v počtu 50 ks za 990 Kč + poplatky.

Dodal: United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PURE

Pátek 13. 2. 2009
Vstup: Prvních 700 ks za 590 Kč VIP vstupenky v počtu 50 ks za 990 Kč + poplatky
Vystupují:
Tocadisco, Michael Burian, Nesquik + Rehab Djs
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

16. 04. 2009 | 17:07:33
+0 | -0

lístek na prodej

prodám jeden volný lístek na páteční PURE s PVD. cena 750,- tel: 602 140 827, předání pouze v Praze!
SOUTĚŽTE
Pure - 13.2. v Mecce
1x 2 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika