Twix New Years Party

Twix New Years Party

05. 01. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vánoce a silvestrovské veselí je za námi, ale pokud nemáte oslav dostatek, můžete nový rok přivítat na Twix New Years Party 2009. Akce se koná v pátek 9. ledna 2009 v klubu Jet Set na pražském Andělu a jako hlavní host večera vystoupí LayDee Jane, která zahraje dvouhodinový taneční set.
Hvězdou téhle party se ale stane i výherce soutěže na webu Twixace.cz a Twixace.sk a jeho kamarádi. Zvítězí-li jeho fotografie v anketě na webu, může se těšit na den snů.

Výherce, kterému se podaří zachytit nejoriginálnější fotografie s tyčinkou Twix, a parta jeho kamarádů si v den konání akce na vlastní kůži vyzkouší sladký život celebrit. Ráno odjedou luxusní limuzínou Hummer do módního butiku NATION 39 (Converse, Pussy De Luxe, Viva Maria, Mogul, Freeman T. Porter, Psycho, Pull In), kde si vyberou outfit na večerní Twix New Years Party. Pětičlenná parta novopečených celebrit získá také dvě noci v lusuxním pražském hotelu a užije si adrenalinové odpoledne s futuristickými vozítky Segway. Vyvrcholením celého zážitku bude účast na Twix New Years Party 2009, kde kromě LayDee Jane nebude chybět ani řada dalších známých tváří – na party se očekává hojná účast celebrit.

Ani ti, kteří v soutěži nebudou mít štěstí, nemusí zoufat. Na Twix New Years Party 2009 čeká na každého welcome drink zdarma, v průběhu večera bude navíc možné hádat odpověď na tajemné otázky, soutěžit o novou Mazdu 6 na víkend od společnosti RENTPOINT a vyhrát další drinky gratis. Pány jistě potěší, že se na akci vystoupí také exotické tanečnice a starat se o návštěvníky bude patnáct sexy hostesek.

O tu správnou hudbu se na Twix New Years Party 2009 postarají populární DJové Roman Rai, Bo.dan a Miora. Hlavním djem večera však bude LayDee Jane. Populární česká djka dobyla domácí i světové taneční kluby svými originálními sety s jedinečnou atmosférou, které jsou publikem velmi oblíbené. Podle žebříčku The DJ List 2006 patří mezi 30 nejoblíbenějších trancových DJs na světě. Na Twix New Years Party zahraje 9. ledna dvouhodinový set.

Dodal: Michal Hoblík, Aspen PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TWIX NEW YEARS PARTY 2009

Pátek 9. 1. 2009
Vstup: 275 / 490 Kč
Vystupují:
LayDee Jane, Roman Rai, Bo.Dan, Miora
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika