Tiëstova osobní Novoroční zpráva

Tiëstova osobní Novoroční zpráva

04. 01. 2009  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Cítím, že to byl pro mne jeden z nejlepších roků dosavadní kariéry. Hrál jsem pro více lidí, než kdy jindy. Turné In Search of Sunrise mě přivedlo hned do několika odlišných částí světa (Asie, Austrálie, Latinské Ameriky, Severní Ameriky a Evropy). Pokaždé to bylo inspirativní, hrát pro vás.
V roce 2009 se rozhodně nechystám na pauzu. Mám v plánu sice ponechat turné po celý rok, ale budu pracovat na nové desce, produkci a speciálních remixech. Moje rádio show Tiesto's Club Life v minulých dnech dosáhla více než 250.000 stáhnutí týdně, což je fantastické a jsem vděčný všem, co posloucháte mé oblíbené skladby v podcastu každý týden.

V tuto chvíli jsem na americkém turné, Silvestra oslavím v New Yorku na Roseland Ballroom, kde to bude skvělý způsob, jak zakončit rok.

Děkuji za památný rok 2008. Těším se na vás všechny, až vás uvidím znovu, a na více hudby v roce 2009.

Evropa 2 a Tiësto
Při brouzdáni po netu jsem našel pro mě novinku, která slučuje skoro dvě neslučitelné věci, ale je to tak, Evropa 2 a Tiësto! Je to tak, skutečně se od konce listopadu letošního roku (2008) stal DJ Tiësto rezidentem rádia Evropa 2. Věřte tomu nebo ne, ale je to tak! Každou noc z pátka na sobotu, od půlnoci do šesti do rána, se můžete na zmiňovaném rádiu zaposlouchat do špičkové elektronické muziky. A nejenom v podání Tiësta, ale i dalších skvělých tuzemských djů – Michael Burian, Michaela Salačová či DJ Neo. Bude se jednat o přenos seriálu Tiësto's Clublife, který bude celé dvě hodiny (od 00:00 do 02:00h) prezentován na zmiňovaném rádiu, a to každý třetí pátek v měsíci. V příštím roce první vysílání připadlo na 16.1.2009

Tiëstovo oficiální prohlášení:
"On Friday night the 21st of November, radio station Evropa 2 of the Czech Republic will be the next country in the world to add 'Tiësto's Club Life' radio show to their programming. Evropa 2 will broadcast the full two hour version of 'Tiësto's Club Life' in FM, every third Friday- to Saturday night between 00.00 – 02.00 hours. Evropa 2 has been on air since March 1990 and is one of the biggest radio stations of the Czech Republic and the number 1 contemporary hit station. With an average amount of almost two million listeners on a weekly basis, the 'Maxximum Muziky' motto will most certainly work for all people tuning in to 'Tiësto's Club Life', every third Friday night of the month!"
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika