Marko Nastic na 10. výročí JZDpromotion

Marko Nastic na 10. výročí JZDpromotion

14. 01. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Uplynulo 10.let od prvního tanečního večírku, který pro Vás agentura JZDpromotion připravila. Bylo to přesně 27.2.1999 z party Energy shake I, která si odbyla premieru v malém zapadlém KD, ve vesničce Jestřabí. Hostem jubilejní oslavy bude Marko Nastic.
Nesla se v duchu techno muziky a vystoupili na ní pouze dva djs, nejdéle hrající borci z našeho bookingu Rusty Fox & PapiOil. Ale dost z historie, je tady současnost. Přesně po 10-ti letech pro Vás chystáme B-day party k tomuto výročí. Vše se odehraje ve valašskoklobouckém KD Klobučan (s kapacitou do 1-tis. Lidí) v sobotu 28.2.2009.

A kdo že nám přijede zahrát a poblahopřát? Připravili jsme si pro Vás opravdu lahůdku. Jako hlavní hvězda tohoto večera vystoupí uznávaný a respektovaný dj a producent ze Srbska - Marko Nastic. Tohoto šoumena jste jistě již měli možnost v České republice vidět a slyšet na mnoha akcích, myslím, že naposled se u nás objevil na letním open air festivale Hradhouse v Boskovicích, kde bylo jeho vystoupení jedno z nej. Dalším gratulantem za mixpultem, bude brněnský promotér halovek Apokalypsa Dj Jerry, který je z naší agenturou již delší dobu úzce spjat a vždy byli jeho vystoupení u nás na velmi dobré úrovni.

Dalším ve výčtu djs této party je DJ Kaisersoze, již takřka legenda moravské technoscény, hraje od roku 95, všem jistě známý hlavně z halovek Orion Hall. Od roku 2000 hraje kromě techna také minimal pod pseudonymem Aleph. Dále vystoupí Dj Naoki Uda, který pochází z města Osaka v Japonsku, ovšem v současné době žije v Ostravě. Od tohoto pána můžeme slyšet vedle techna taky minimal. Posledním hostem této narozeninové action je majitel agentury Strobe - DJ Lucasch.

Zbytek posádky bude doplněn djs z naší agentury, jmenovitě: X-Basse, PapiOil, Martini a Siki. Celkem tedy 9 djs. Party bude nazvučena kvalitním zvukem o síle 12kW, doplněna světelnými efekty a plošnou projekcí. Hlavním mediálním sponzorem této narozeninové party je zlínské rádio Kiss Publikum. Martini & Pstruh & JZDcrew.

Dodal: JZDpromotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

10 YEARS OF JZD PROMOTION

Sobota 28. 2. 2009
Vstup: 150/180 Kč
Vystupují:
Marko Nastic, Jerry, Kaisersoze, Naoki Uda, Lucasch, X-Basse, PapiOil, Martini, Siki
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
neocronix
15. 01. 2009 | 15:49:09
+0 | -0
přesně tak co to je za redaktora když neví že Marco byl na Technomasters si to nejdrřv ověř,myslet ,domnívat se apod. moc profesionální není
čolek
15. 01. 2009 | 13:12:21
+0 | -0
Marko Nastic tu hrál naposledy nedávno a to na TECHNO MASTERS 3 !!!!!!!!!!
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika