Lange na únorové E-Motion

Lange na únorové E-Motion

18. 01. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 13tého je dle mnoha pověr den, kdy se musí prostě něco stát. A pokud někdo nevěří, tak by měl začít. V pátek 13tého se bude v Brně na Flédě konat další díl oblíbené klubové tranceové party v ČR, a to E-Motion.
Do Brna zavítá člověk, který nám všem dokázal udělat úsměv na obličeji a pro mnohé znamenal bránu do tranceového světa. Právě on stojí za trackem, který dlouho boural hitparády a to hitem Follow Me, který byl ústřední melodií filmu Klub sráčů (Kevin & Perry Go Large).

Stuart James Langelaan alias DJ Lange, pro kterého byl rok 2008 tím nejzásadnějším za jeho 11ti letou kariéru a dostalo se mu pocty snad ze všech stran, byl jedním z těch, kteří v minulém roce dokázali dát tranceu opět ztrácející se tvář.

Nejen že se mu ke konci roku dostalo ocenění v posunu na 37 místo dle oblíbenosti v žebříčku respektovaného časopisu DJ MAG, ale také zaznamenal velký úspěch na poli producentském. V minulém roce spatřilo světlo tranceového světa jeho první producentské album Better Late Than Never a posléze také singl z tohoto alba Out of The Sky.

Tento singl způsobil hned po zveřejnění Lange mánii, jelikož se stal na pár týdnů nejstahovanějším singlem na serveru Beatport. Nakonec tento singl skončil v hodnocení dle stahování na výborném 7 místě mezi trance tracky tohoto serveru. Nesmíme také zapomenout na nedávno zveřejnění žebříček nejpopulárnějšího tranceového pořadu ASOT, kde tato skladba obsadila v hodnocení posluchačů výborné 8 místo z celkem 715 skladeb!

Když k tomu připočteme celkovou oblíbenost Langeho, jeho vkus pro trance a celkové vyzrálé pojetí, vypadá to, že Českou republiku opět čeká zajímavá postava světové taneční scény.
To kde všude vystupoval v minulém roce hovoří snad za vše: Global Gathering, Summadayze, Creamfields, Full On Ferry, Sunrise Festival a Zurich Street Parade.

Další kdo se představí na E-motion je finský bijec Sergei Shkuroff, kterého si můžete pamatovat (samozřejmě ti co byli) z červnové akce Beautiful Things. Zástupce Madwave a člověk, který má na starosti bookingovou agenturu, ale předeším DJ, který nás zavede opět do krás finské taneční školy. Support těmto dvoum pánům budou tvořit především rezident akce a jeden z nejoblíbenějších českých trance DJů Stepan Bruck.

Ze Slovenska nás přijede potěšit svým setem a vizí hudby člověk, který má za sebou vystupování po boku mnoha zářivých hvězd - Pizz@dox. Již podruhé se na E-motion představí postava stojící za labelem a bookingem FS Music – Jet Fever a celou akci zahájí Petr Hauz z Prahy.

Druhá stage tentokráte bude věnována čím dále oblíbenějšímu stylu minimal a techno s “pojetím” mejdan. Na této stagei se představí rumunský DaLiu, který si vydobil v Brně pověst skvělého a technicky velmi zručného DJe. Z Prahy do Brna zavítá po dlouhé době ústřední postava pražského undergroundu a člověk, který má na svém triku spoustu novinářských článků a recenzí - DJ Monotype. Hlavní dva představitele druhé stage doplní mejdanáři Tommy Riu a Elio, Peter Pea a za party E-motion její manager Deivis.

Vypadá to, že den před Valentýnským svátkem bude na Flédě opět hodně živo. Kdo si vzpomene na výborné sety Johna O´Callaghana, Simona Pattersona, Sophie Sugar a dalších, má určitě již teď jasno, kde bude trávit pátek 13tého!

Nesmíme zapomenout, že se na akci můžeme těšit ze zvuku Laccoustic, světelné show od CyberLights a oči jistě potěší VJ Kombajn a zástupce Cube Vision, který si na speciální přání střihne 2h VJ Mix.

Tato akce také získala status warmup party Dance Music Awards, kdy na této party budete moci hlasovat pomocí PC do této ankety, která se snaží mapovat dění především na české taneční scéně.

Dodal: David Linhart, E-Motion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

E-MOTION

Pátek 13. 2. 2009
Vystupují:
Lange (UK), Sergei Shkuroff (Fin), Pizz@dox (Sk), Stepan Bruck, Jet Fever, Peter Hauz DaLiu (Ro), Monotype, Tommy Riu & Elio, Peter Pea, Deivis
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika