Beatport nejen v novém kabátě

Beatport nejen v novém kabátě

26. 01. 2009  |  Autor: Martinez  |  Komentáře (2)
Před pár dny jsme vás informovaly o tom, že u příležitostí svých pátých narozenin, pořádá největší internetový prodejce taneční hudby Beatport party tour po celém světě. Ale to není to jediné, co si pro nás tento server přichystal ke svým oslavám. Novinek je více.
Hlavní a nejvíce viditelnou novinkou je obměněný vzhled hlavní domény. Stále zůstávají základní barvy, jako je šedivá modř v kombinaci se zelenou. Hlavní facelift však dostál především design celého serveru. Jedná se o větší font písma a lepší kontrast barev pro lehčí prohlížení. Co dál je ale nového?

Především nový přehrávač. Ten umožňuje nyní přehrát dvouminutovou ukázku tracku, kontrolu zvuku nebo zaznamenává historii přehranných songů. Nový beatport vám rovněž tak i umožní odložit váš nákup hudby na pozdější dobu. Ve svém profilu si do kolonky „oblíbené“ můžete dát tolik umělců, či vydavatelství, kolik jen chcete a sledovat novinky jich se týkající. Vyhledávání tracků by nyní mělo být snadnější ať již podle umělce, žánru, či názvu songu. Úprav také dostál levý sloupec, který by měl být nyní více přehledný a měl by kupujícím usnadnit více se orientovat v jejich výběru. V neposlední řadě nesmíme ani zapomenout na celé nové animační zpracování. Novinek je samozřejmě více a dočtete se o nich v angličtině na stránkách beatportalu.



Další novinkou, kterou beatport oznámil je spuštění serveru s názvem BeatDetect. Jedná se stránku serveru beatportal, na které se každý den objevují novinky z oblasti dance music a která funguje pod vedením beatportu. BeatDetect však slouží všem těm, kteří neznají název či interpreta nějakého songu. Situaci zná snad každý. Posloucháte nějaký záznam setu nebo na youtube sledujete záznam z nějaké párty. Track list nikde není k nalezení a vám do nekonečna zní v hlavě název tracku z nějaké určité minuty.

BeatDetect je zde od toho, aby vám pomohl název tracku či interpreta najít. Jak celá věc funguje? Prostě a jednoduše si spustíte stránku na drese http://www.beatportal.com/beatdetect a nahrajete záznam setu, nebo video. Lidé z celé beatportal community vám poté pomůžou tento track identifikovat. Mnohým se to může zdát jako zbytečnost, ale pakliže se podíváme více do hloubky tohoto projektu, zdá se to být velice dobrý marketingový tah. Na stránce BeatDetect získáte název tracku, který opravdu zbožňujete a ten si poté můžete v rozmezí několika kliknutí na stránce beatportu koupit. Jednoduché a účelné, nemyslíte?

www.beatport.com
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

27. 01. 2009 | 19:31:45
+0 | -0

hromada

jo jo Hromada sam by som to lepsie nepovedal....
Hromada
27. 01. 2009 | 09:27:03
+0 | -0

Děs a běs

No...az tu novou verzi dokopou, tak to bude mozna fajn, ale jinak je to otresny...zlaty juno!! Netridi se umelci ve vasich oblibenych podle abecedy, takze tam hledat je fakt luxus, a co se tyce rychlosti a odezvy, tak to si pujdu radsi udelat kafe, nez to nabehne...ach jo, ta vylepseni :((
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika