Trance & Progressive kalendář 02/2009

Trance & Progressive kalendář 02/2009

01. 02. 2009  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (3)
Je tu začátek nového měsíce, a s ním se opět společně podíváme na to, co se v příštích dnech tohoto měsíce na nás chystá na poli taneční scény v oblasti trance a progressive. Po slabém lednu je tu slušně vypadající únor.
06.02. - Galaxy
První pátek v únoru se můžete těšit na první díl nové domácí klubové party. K prvnímu vydání si pořadatelé pozvali dje, producenta a také promotéra, který již spolupracoval s mnoha slavnými jmény, kterým je kupříkladu Angelo Mike.

06.02. - X-Mag Party Special Tour
X-Mag vyráží na turné po klubech. Jedna z jeho zastávek bude v Praze ve Vertigu, kde společně vystoupí Laydee Jane a Neo.

07.02. - Avenue
Po odmlce se do Pekelného baru vrací dvojka Matamar (Mark Airman + Mata C) se svou rezidentní párty Avenue. O support během večera se jim postará kolega Petr Hauz a pomalu stoupající hvězdička na poli taneční scény Alexx van den Berg.

13.02. - Pure
Druhé vydání klubovky Pure tentokráte s hlavním hostem Tocadiscem, který se výborně uvedl setem na halovce Paul van Dyk Prague Session. O support se postará rezident této akce Michael Burian, a dále s ním si zahraje i rezident Meccy DJ Nesquik.

13.02. - E-motion
Únorovou E-Motion poctí svou návštěvou autor hitu Follow Me, který většina z vás zná z filmu Kevin & Perry Go Large (Klub sráčů) - DJ Lange. Na pomoc mu přijede finský Sergei Shkuroff. Samozřejmě nebude ani tentokrát chybět rezident Stepan Bruck.

13.02. - Full Moon Party
A pro změnu opět pražský klub. Tentokráte Abaton ve kterém se odehraje první Full Moon Party, na kterou přijali pozvání Scanx(live), Afrika Islam a Super8 & Tab. Určitě se máte na co těšit!

14.02. - Beats & Melody Night

S dalším měsícem je u další Beats & Melody Night, tentokrát bez zvučných jmen, ale zato s Revoltem a Deepressem.

14.02. - Trance X-plosion
Tranceová ikona Ferry Corsten, showman za mixpultem č.1 Judge Jules, hardtranceový Mark Sherry, melodický DJ Shah, Lange a domácí Tiddey. Ti všichni se potkají za mixpultem v Poznaňi při šestém vydání této párty (pro srovnání: tato párty je obdobou naší domácí Transsmission).

14.02. - Hard Bass
Příznivce hardstyle rozhodně potěší večer, na kterém se sejde nespočet věhlasných jmen. Každá ze čtyř stage bude doplněna jedním liveactem. Jména posuďte sami, stojí za úvahu. Brennan Heart, Luna,, Noisecontrollers (live), Showtek, Isaac, The Prophet, Hardstyle Masterz (live), Deepack, Frontliner, The Beholder, Headhunterz (live), Zatox, Wildstylez, Alpha 2, Donkey Rollers (live).

20.02. - Apokalypsa Virtual Reality
Vyhlášená brněnská párty si na své další vydání pozvala taková slavná jména, jakými jsou  Vitalic (live, FR), či CJ Bolland + MC Screen (UK). Na druhé stage la Grotě, která bude laděna do rytmů trance se představí LayDee Jane, Michal Poliak, Stepan Bruck a Alexx van den Berg.

21.02. - Five years of Great Stuff rec. with DJ Tomcraft

Po roce se v Praze opět objeví jedna z ikon taneční scény DJ Tomcraft, a to při příležitosti oslav pátého výročí Great Stuff rec. Sekundovat mu budou Rox + Romanes a Alma Gold.

27.02. - House Wars
Ten, kdo o týden dříve nestihl DJ Tomcrafta Praze, má tentokrát možnost to napravit v brněnském 7nebi. Dále vystoupí Nesquik společně s Michalem Pesinou.

27.02. - Progressiva
Na další pokračování této párty si domácí rezident DJ Trent pozval jednoho z rezidentů vyhlášené klubové tranceové noci v Brně. Ano, jedná se o párty E-motion a pozvání přijal Stepan Bruck.

28.02. - Beautiful Things
Na letošní prvním vydání této párty přijal pozvání Judge Jules, po jeho boku se představí i slavný projekt Agnelli & Nelson. Nebude chybět ani samotný rezident Pico, jemuž bude sekundovat Jet Fever.

28.02. - Eventwerk

Po více než třech letech se do klubu Washroom vrací jedna z největších ikon elektronické taneční scény Paul van Dyk. Návštěvu tohoto klubu mohu jen doporučit.
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
JS
07. 02. 2009 | 03:04:00
+0 | -0

Honzin

Mno Toca ani Tomcraft moc trance nejsou ;o)

03. 02. 2009 | 12:34:37
+0 | -0

Shivers - warmup E-Motion

7.2.2009

klub Mersey - Brno



DJs: Petr Holman, Stepan Bruck, The Designer, Majklhauske, Vyrys



Vstup: 60 CZK

Start: 20:30

02. 02. 2009 | 14:00:45
+0 | -0

ad

prosim pridat do kalendare akci Shivers v Mersey v Brně - 7.2. djs: Stepan Bruck, Petr Holman, Majklhauske, The Designer, Vyrys
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika