Clou v Paláci Akropolis

Clou v Paláci Akropolis

12. 02. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražská skupina Clou vystoupí 4.března na pódiu pražského Paláce Akropolis, kde vůbec poprvé oficiálně představí své aktuální album For Tonight!
Oproti koncertnímu setu, se kterým skupina hostovala na podzimním turné Support Lesbiens (Lick It Tour 08), a kde dala návštěvníkům z nového alba okusit jen pár skladeb, bude novince For Tonight tentokrát věnována převážná část programu. Nebudou ale pochopitelně chybět ani hity z předchozích nahrávek – skladby Island Sun, Lean On My Shoulder nebo Snowy Wings.

Ojedinělý hudební zážitek pak již předem slibuje i live podoba skladby RockStar, ve které Clou doprovodí Indy – jeden z našich nejvyhlášenějších raperů, který vznik této písně inicioval a spolu s kapelou složil pro hip hopovou kompilaci 20ers.

Úvod večera bude patřit nadějným Fate Magazine, kteří dle většiny hudebních anket aspirují na titul Objev roku 2008! Fate Magazine představí skladby z prvního CD The Better Way (podzim 2008) včetně jejich největšího hitu Každou vteřinou, který se usídlil na špičkách hitparád už před více než dvěma měsíci. Mnozí budou znát i její anglickou verzi Anymore. Vstupenky za 170/199 Kč

Dodal: Eva Kocianova, Palác Akropolis
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika