Pig Fest s kompletním line-upem

Pig Fest s kompletním line-upem

16. 02. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tajemný a fascinující. Tak daleko a přesto tak hrozivě blízko každého z nás. Okno do tajuplných podsvětních říší “Onoho světa” se otevře 17.-18. dubna 2009 v plzeňském Pekle. Pig Fest, největší elektronický festival v západních Čechách, poodhalí svoji temnou stranu.
V pátek budou zástupy duší putovat skrze začarovaný les, až jungli. Je více než pravděpodobné, že budou na svojí dlouhé cestě konfrontovány s nevypočitatelnými astrálními bytostmi. Vedení jim proto poskytne vrchní šaman Ed Rush, který byl do řemesla zaškolen vymítači zla z Londýna, kde o záludné duchy není nikdy nouze.
Dlouhé putování skrývá mnohá nebezpečenství, jungle je plná jedovatých plazů a za rohem už číhají Deadly Viperz (Akira + Anakin). Svoji smrtelnou dávku beatů dostanou pod kůži každému, kdo se rozhodne tuto dvouhlavou nestvůru konfrontovat.

Mnoho legend koluje o podivuhodné postavě jménem Katcha, která již dokázala osedlat nejednoho ďábla a v tmavých zákoutích stezky se ukrývají bubáci nejhorší z nejhorších – Killa, Hesík a Crash. Ti se budou pokoušet nebohé duše očarovat libými tóny a svést je z cesty vstříc jisté smrti v bezedných mokřadech. Je nutno dodat, že z hlubin lesa se budou neustále ozývat děsivé skřeky hejkala indického, známého také pod názvem MC Denny.
Za sobotní noci budou zástupy převezeny v prachnivých bárkách přímo do středu podsvětní říše. Útrapám však není zdaleka konec. Oheň očistce sešlou na každého neomezení vládci světa mrtvých – Space Djz. Všechny duše tak upadnou do vyčerpávajícího tance, který není možno silou vůle zastavit, některé upadnou to transu, některé upadnou.

Ani ten kdo vytrvá, nemá spásu jistou. Z nejhlubších propastí samotného pekla se vyplíží ti nejděsivější démoni. Třes rukou a studený pot polévá každého, kdo přežil setkání s nimi. Říká se jim Tek-No-Bee vs Hillwood Brothers a hrůzu rozsévají především v Království Holandském.

V pokusech o zkázu se spojí dva z nejobávanějších místních přízraků - Agent vs. Pavel Krejdl – a nenechají kámen na kameni. Ty nejtvrdší kusy rozházených hornin pak posbírá stvůra jménem Golpe, jen aby je s neskutečnou kadencí začala vrhat do tváří všech shromážděných. Jack-R rozparovač dokončí dílo zkázy a po hromadách vybělených lebek si zatančí a ještě zaskotačí Skillz Brothaz. Tklivé vytí se pak rozline krajinou. To MC Denny se mění ve vlkodlaka.

Dva nejlepší z vás budou vybráni ve všelidovém hlasování a doprovodí vrchního šamana v jeho úkolu. Možnost zahrát si na Pig Festu je otevřená pro všechny talenty, které čekají na objevení.

Barvy, tóny, tvary, vůně, bytosti a opojnou přitažlivost světa za světem budete mít možnost prozkoumat všemi smysly. Na konci putování čeká vykoupení nebo zatracení. Zkáza nebo život věčný. Dokážete udržet správný směr, či podlehnete svodům zla? Vydejte se s námi na dalekou cestu. Nezapomeňte křížek pro štěstí a zlaťák pro převozníka.

Dodal: Martin Nauš alias Agent, Motor A.G.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST

Pátek 17. 4. 2009 až Sobota 18. 4. 2009
Vstup: jednodenní 249 Kč, dvoudenní 429 Kč
Vystupují:
Space Djz, Ed Rush, Deadly Viperz (Akira + Anakin), Killa, Hesík a Crash, MC Denny, Tek-No-Bee vs Hillwood Brothers, Agent vs. Pavel Krejdl, Jack-R, Golpe
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika