Havana Club Tour De Bar 2 pokračuje

Havana Club Tour De Bar 2 pokračuje

23. 02. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Netradiční barmanská soutěž Havana Club Tour De Bar 2 pokračuje ve svém turné a zastaví se v Karlových Varech, Ostravě, Pardubicích, Zlíně a Praze. Finalisté regionálních kol se v závěrečné soutěži „utkají“ o exotický zájezd.
Netradiční exhibice barmanů z nejoblíbenějších podniků v daném regionu HAVANA Club Tour De Bar 2 představuje své další letošní zastávky. V celkem pěti městech budou bary a podniky bojovat o možnost postupu do finálového celorepublikového kola, kde na vítěze čeká zájezd na Kubu. Nejbližší akce proběhne v březnu v Karlových Varech a v dubnu se soutěž uskuteční v Ostravě. Na květen jsou naplánovány hned dvě zastávky: v Praze a Pardubicích. „Můžeme prozradit, že pražská exhibice se odehraje v neokoukaných atraktivních prostorách Výstaviště PVA Letňany,“ říká Jiří Tomaško, pořadatel turné a dodává: „Návštěvnost všech proběhlých dílů druhého ročníku láme rekordy. Věříme, že i další zastávky budou vynikat skvělou atmosférou.“ V červnu se turné přesune opět na Moravu, konkrétně do Zlína.

Akce nabízí návštěvníkům možnost ochutnat výborné míchané drinky a užít si atraktivní barmanské exhibice. Chybět nebude ani pořádná porce skvělé muziky v podání předních českých DJs, jako jsou Loutka, Chris Sadler, David Bowles za doprovodu zpěvačky Charlie One a dalších.

Přehled aktuálních zastávek:


28. 3. 2009 - Karlovy Vary (Lázně I.)
11. 4. 2009 - Ostrava (Výstaviště Černá Louka, pavilon A )
8. 5. 2009 - Praha (Výstaviště PVA Letňany, hala 4)
16. 5. 2009 - Pardubice (ČEZ arena - malá hala)
13. 6. 2009 - Zlín (hala Novesta)

Bližší informace o jednotlivých akcích, představení hudebních interpretů, soutěžících podniků apod. budou postupně zveřejňovány na stránkách www.tourdebar.cz.

Dodal: Aleš Povr, Trancegate live
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika