Sto zvířat s novým albem

Sto zvířat s novým albem

03. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skupina Sto zvířat vydala své nové, v pořadí již sedmé album „Postelový scény“. Narozdíl od předchozího titulu „Rozptýlení pro pozůstalé“ (2007), které bylo věnováno posledním věcem člověka, nyní Zvířata přicházejí s třinácti písněmi pojednávajícími o sexu, jeho příčinách i důsledcích.
Album, které vznikalo od června do prosince loňského roku v proslulém studiu Sono, se opět nese v klasickém zvířecím stylu, který originálně míchá ska, reggae, rocksteady ale i swing. Nové písně nesou mnohoslibné názvy jako: Erotickej film, Návod jak ji sbalit, Královna temných spádů či Víno s klokanem. Autorem všech textů je opět saxofonista Tomáš Belko, hudbu napsali stejně jako na předchozím albu Jan Kalina a Karel Šváb. Jako hosty si Sto zvířat pozvalo vokalistky Dashu a Alenu Průchovou, v jedné písni hostuje Dr. Kary. Základní sestava kapely zůstává od poslední desky nezměněná. Předloňské album „Rozptýlení pro pozůstalé“ získalo Anděla v kategorii Album roku ska a reggae.

Od 6.3. vyráží kapela na Postelový turné se speciální scénou. Křest proběhne 8. a 9. 4. 2009 v klubu Roxy v Praze. Turné čítá cca 20 samostatných zastávek, doplněných od konce dubna o festivalová vystoupení. Průběžně se tak Sto Zvířat přesunou na festivalová podia, aby v létě odehráli přibližně 3 desítky festivalových vystoupení.

Sto zvířat mají i svůj fan-klub, který se z původního Klubu pozůstalých přejmenovává na Spolek ochránců zvířat. Členství opravňuje ke vstupu do speciální sekce na webu, slevám v e-shopu i k dalším výhodám, které přicházejí v průběhu roku.

Dodal: Šimon Kotek
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika